Ivana Helsinki on varmaankin eräs tunnetuimmista suomalaisista muotibrändeistä ja tietysti myös muotitaloista. Ivanan printtipainotteisiin vaatteisiin luottavat maailmalla mm. Helena Christensen, Juliette Lewis sekä Beth Ditto. Yhteistyökumppaneina Paola Suhosen luomalla merkillä ovat olleet ainakin Nanso, Google, Topshop, Swarovski ja tietysti Coca-Cola. Aika vaikuttavaa, eikö? Itse olen tutustunut merkkiin hiljalleen. Lainasin eräisiin juhliin Ivanan mekon, mutta ensimmäisen Ivana-mekkoni ostin vasta tänä vuonna. Kirpputorilta tosin. Vaatehullaantumisen jälkeen panostin asuntoni sisustamiseen ja tilasin itselleni uudet printtilakanat kesän kunniaksi. Rakkaus Ivanaa kohtaan oli syttynyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinkkailen uusista blogeista tai hyvistä postauksista yleensä blogini julkisella FB-sivustolla, mutta tämä vinkki sopii postauksen aiheeseen niin hyvin, että teen poikkeuksen. Ivana Helsingin tuottaja Marta on nimittäin aloittanut vähän aikaa sitten oman blogin, jonka lisäsin omalle blogilistalleni saman tien tapauksen huomattuani. Blogissa voi seurata mm. Ivanan behind the scenes -meininkiä, Martan muotipitoista elämää ja tietysti ihania vaatteita laadukkaissa asukuvissa. Beautiful Mind by Marta -blogi kannattaa siis ehdottomasti lisätä seurattavien bloggaajien joukkoon. Minä pyydän kuvausapua hieman paremiin asukuviin silloin tällöin, mutta Marta panostaa joka kerta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain valita tämänhetkisestä mallistosta itselleni mekon kiitokseksi yhteistyöstä ja päädyin valitsemaan Flora-maksimekon sinisenä. Sinisen sävy on jotenkin juuri hyvä eikä printissäkään ole valittamista. Olen aina mieltänyt tummansinisen äitini väriksi, mutta hiljalleen ajatus siitä, että se voisi olla myös minun värini, on saanut vallan. Vaikka punainen on edelleen maailmankaikkeuden ihanin väri, muillekin väreillä pitää antaa mahdollisuus. Mekon materiaali on niin pehmoista ja kauniisti laskeutuvaa, että toivoisin tähän postaukseen kangastilkkua, jota voisitte kosketella. Rehellisesti sanoen mekossa häiritsee hieman vain sen pituus, mutta aion ahdistella ompelutaitoisia ystäviäni aiheen tiimoilta hyvin pian. Halusin kuvata mekon kuitenkin jo nyt, joten “normaaleja asukuvia” en ylipitkästä mekosta otattanut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olisi minulla teillekin jotakin pientä kivaa, nimittäin alennuskoodi Ivana Helsinki -nettikauppaan. Koko myynnissä olevasta mallistosta saa nyt viikon ajan -15% alennusta koodilla MOUMOU. Alennus on siis voimassa sunnuntaihin 4.8.2013 asti, se siis raukeaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ivana Helsingillähän ei ole koskaan alennusmyyntejä, joten nyt kannattaa ostaa kaikki, mitä merkiltä himoitsee. Minäkin odottelin Flora-mekkoa aleen, kunnes muistin, ettei sellaista ole tulossa. Enkä kyllä jatkossakaan uskalla laskea sen varaan, että juuri oikea vaate oikeassa koossa odottaisi ystävämyynneissä minua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Uusi Rotterdam-mallisto (F/W 13-14) tulee muuten elokuun lopussa kauppoihin. Mallistoa voi jo fiilistellä täällä, jos se kiinnostaa etukäteen. :)

(rannekoru saatu Ideakorulta)