Järkytyin jo heti aamusta tämän päivän helteestä. Puut Jonnan sisäpihalla alkavat jo kellertää kauniisti ja lämmin syystuuli puhaltaa iltaisin, joten tällainen lämpöaalto tuntuu jollakin tapaa oudolta. Odotan jo viileämpiä ilmoja, jotta saan käyttää jälleen ihania nahkatakkejani, pitkiä farkkuja ja niitä rakastettuja syyskenkiäni. Aurinko on ihana tyyppi, mutta lämpöasteiden ei tarvitsisi minusta nousta juuri kymmentä ylemmäs. Ellen sitten saa vaan maata jossakin rannalla skumppapullo kainalossa ja ystävät ympärillä. Kiero mieleni ei vaan osaa päättää, tahtoisiko se pysäyttää kellot kesään vai kelata aikaa kohti syksyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Työkaverini nappasi tänään asukuvani, kun kerrankin kehtasin sellaiset palaverien välissä pyytää. Kävimme porukalla Villa Thai -ravintolassa lounaalla ja matkalla sinne pyysin asuani ikuistettavaksi. Tajusin pitkästä aikaa, kuinka paljon tykkään raitahousuistani, joten puin ne harmaan t-paidan kanssa päivän asuksi. Väriä kokonaisuuteen toin neonvärisillä korkkareilla, mutta laukku oli aika hillitty. Peilipintaiset aurinkolasit ovat aika poliisi-henkiset, mutta olen alkanut lämmetä niillekin uudelleen. Sama juttu muuten noiden vaaleiden hiusten kanssa, ihastun niihin vaan enemmän ja enemmän koko ajan! Maanantaina on tosin kampaaja ja pitäisi päättää, mitä tälle kumisevalle pääkopalle seuraavaksi tehdään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

t-paita – H&M

housut – Vero Moda (saatu)

laukku – Zalando Collection (saatu)

aurinkolasit – Nueu (saatu)

kengät – Diesel

Viikonlopusta on muuten jälleen loma kaukana, kun deadlinet hönkivät joka suunnalta niskaan. Yritän silti nauttia elämästä ja hoitaa työt niin nopeasti, että ehtisin rannalle. Edes tunniksi! Tämä päivetys ei saa haihtua missään nimessä liian aikaisin ennen syksyä. Identiteettini kärsii läpikuultavan vaaleasta ihosta ja verisuonista, jotka rumentavat yleisilmettäni silmien alla. En ole koskaan ärsyyntynyt mistään ulkonäköasiasta niin kuin noista silmänaluksistani. Surullista, miten ihminen on niin pinnallinen, että antaa noin mitättömien asioiden vaivata itseään. Aion opetella tästä pakkomielteestä eroon ihan tosissani. Ehkä jo tänä viikonloppuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Pahoittelut kameran p*skoista asetuksista. Tajusin tarkistaa kuvat vasta, kun olin jo siirtänyt ne kotikoneelleni. :/