Kylläpä aika rientää. Huomenna toimistomme muuttaa uuteen osoitteeseen ja sitten alkaakin jo elokuu. Ihmiset palaavat lomilta ja työni kymmenkertaistuvat. Helteet jatkuvat kuulemma peräti lokakuun puoliväliin, joten mitään syyskriisiä en elokuusta kyllä aio saada. Enkä saisi kyllä ilman noita helteitäkään, sillä syksy on ihan tervetullut luokseni. Silittelin jo nahkaisia bootsejani eilen ja kuiskin niille, ettei niiden tarvitse elää enää pitkään pimeässä kaapissa. Ballerinat ovat kyllä mukavia kenkiä, mutta voi luoja, miten tylsiä ne ovat! Pitäisi ehkä hankkia pupuballerinojen lisäksi muitakin erikoisempia ballerinoja, jotta kesäpukeutuminen ei tuntuisi niin tylsältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – American Apparel

laukku – H&M

kengät – Vagabond (saatu)

H&M:n nettialeista tilattu hapsulaukku on muuten kerrassaan hurmaava! Eniten pidän sen kantohihnan olkapääosasta, joka on vahvistettu olkakappaleella. Nuo hihnat pureutuisivat aika julmasti ihoon ilman tuota mokkaläpyskää, jonka päältä ne kulkevat. Luotin laukun viehätysvoimaan, joten en sitten jaksanut pukeutua sen kummemmin. Turvauduin jälleen mustaan monitoimimekkoon, jota tehokäytän kesäisin. Tuo on jo vuosia vanha ja kangas alkaa myös näyttää siltä. Pitäisi tilata uusi kappale, mutta en osaa päättää, ottaisinko jälleen tämän mattaisen puuvillaisen vaiko kiiltävämän version. Kiiltävän pinta pysyisi parempana pitkään, mutta epäilen, että kieputtelun vuoksi sen saumoista alkaisia tunkea valkoisia “elastaanipätkiä” pihalle. Vaikea päätös, vaikea päätös.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai niin! Eräästä tapaturmasta piti vielä kertoa. MIUN-putiikki eli toinen (tai oikeastaan kolmas) työpaikkani koki pienoisen katastrofin, kun edellisen työvuoroni aikana katosta alkoi yllättäen tiputella vettä. Ensin sitä valui vain katonrajasta seinää pitkin, sen jälkeen kattolevyjen välistä pisaroi vettä parketille ja lopulta vettä tulvi litroittain lattialle hieman joka raosta. Moppasin lattiaa ja pyyhin seiniä minkä ehdin, mutta kuuman veden virtaus voitti lopulta. Yläkerran remontissa oli puhjennut putki ja sehän sitten päätyi myymäläämme välikaton kautta. Nyt kannattaa käydä kurkistamassa remonttialet Uudenmaankadulla, sillä asiakkaillehan tämä onnettomuus näkyy positiivisesti hinnoissa. Myyjänä tietysti harmittaa, mutta sattuuhan näitä. Kyllä tästä vielä selvitään, onneksi vakuutus korvaa. :)