Blogissani on tällä hetkellä sen monta kampanjaa kesken, että ajattelin linkitellä niitä poikkeuksellisesti ihan yhteisessä postauksessa. Lähettipoika toi ovelleni juuri omenalogolla koristetun tabletin, jonka eräästä kirjoituskilpailusta voitin, joten muistuttelen teitäkin, että ellei osallistu, ei voi myöskään voittaa. Ja aina joku voittaa! Olethan siis muistanut…

… äänestää suosikkibloggaajaasi kisassa, jossa äänestäneiden kesken arvostaan Asus-tietokone? Minun kilpailukuvani sekä tietysti osallistumisohjeet löydät tästä postauksesta.

… osallistua Essie -kynsilakka-arvontaan, josta voi samalla voittaa lahjakortin Lippupiste-nettikauppaan? Osallistua voi tämän postauksen kommenttiboksissa.

… askarrella oman Pinterest-boardisi Micra Attitude -kilpailuun voittaaksesi kosmetiikkaa sekä tyylikästä tekniikkaa? Ohjeet osallistumiseen löydät tästä postauksesta.

moumou muistuttaa

Meikäläinen viettää muuten villin iltansa peiton alla viikonloppua suunnitellen, sillä huomenna startataan muutamakin elintapakokeilu, joihin varmasti palaan myöhemmin blogissanikin. En avaudu aiheesta vielä tämän enempää, sillä mikään ei ole typerämpää kuin keskustelupalsta-ammattilaisten analyysit tuntemattomien ihmisten terveydentiloista ja sairauksista. Mitään vakavaa ei kuitenkaan ole meneillään, luvassa saattaa vaan olla paluu nuoruuden tunnelmiin erään tutun vaivan vuoksi. Mutta mukavaa perjantai-iltaa kaikille teille, jotka sellaista olette tavalla tai toisella jossakin viettämässä! :)