Viikon paras tapahtuma toteutuu tämän viikon sunnuntaina 30.6., sillä olen mukana Indietorilla, joka järjestetään Hietalahden torilla. Tori on auki kello 10-18, jolloin tarjolla on muotia, musiikkia, designia sekä tietysti kasa bloggaajia myymässä omaisuuttaan. Jopa 35 suositun bloggaajan lisäksi myymässä on myös kiinnostavia suunnittelijoita Fashion & Design Marketin puolella. Paikalta löytyy lisäksi levykirppis sekä herkkupisteet. Viihtyvyydestä huolehtivat taitavat tiskijukat sekä live-esiintyjät. Indietorin tarkemman tarjonnan, sijainnin ja myymässä olevat bloggaajat/designerit voi kurkistaa täältä. Indietori on osa kolmipäiväistä Bassline Festivalia, Sinebrychoffin puistossa pidettävän ilmaiskonsertin esiintyjät voi muuten halutessaan katsoa täältä.

indietori

Viikon paras muisto löytyi tietokoneeni kuva-arkistoista. Ilmeisesti kannatti aikanaan kirjoittaa blogia, jos etunimi loppui na-kirjainyhdistelmään. Ei vaan, mutta juttu on tehty kyllä aikanaan luetuimmista blogeista Suomessa. Silloin blogien kokonaismäärä oli aivan murto-osa nykyisestä ja meikäläiselläkin oli aikaa postailla peräti kolmesti päivässä. Ajat muuttuvat ja ihmiset myös. Valitettavasti noita viattomia aikoja ei saa takaisin, vaan kivasta harrastuksesta on tullut sen verran iso osa elämää, että se on tuonut jo mukanaan kaikkea sairasta ja pelottavaa. Pakko se on vaan kestää, koska hyviä puolia on vielä paljon enemmän. Kuvasta paljastuu muuten myös blogini  vanha nimi, jos se ei jollekin ole tuttu. ;)

iltalehti

Viikon paras keksintö on muistaakseni kehuttu täällä maasta taivaisiin ennenkin. Erään Tequila Tasting -illan jälkeen tuli vaan taas todettua, että tabletti, jossa on suoloja ja sokeria sekä kaikkea muuta, mitä kroppa tarvitsee selvitäkseen alkoholimyrkytyksestä edellisen illan hauskanpidosta, on mieletön keksintö. Tableteilla voi korjata kehon nestetasapainoa, sillä avun saa, kun nauttii isoon vesilasilliseen liuotettuna kaksi tablettia ennen nukkumaanmenoa juhlailtana. Darra-tabletteja voi ostaa myös netistä täältä, jos ei jaksa metsästää jälleenmyyjiä. Tuo meikäläisen tuubi on saatu arvioitavaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras asustelöytö tehtiin leopardinilkkureiden oston yhteydessä samaista paikasta. Punainen nahkavyö metallikoristeilla on juuri sellainen, jota olen mielessäni syksyksi himoinnut, joten vyöhön törmääminen tuntui tavallaan kohtalolta. Aivan täydellinen ensikohtaamisemme ei kuitenkaan valitettavasti ollut. Strassit näyttivät nimittäin mielestäni sen verran typeriltä, että koetin repiä niitä heti kotona irti. Minkä jälkeen koetin kammeta niitä kynsisaksilla irti. Minkä jälkeen hakkasin niitä vasaralla irti. No, muutama jäi, mutta lopulta vyöstä tuli mieleiseni! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA