Viikon paras kesävaate tuli kaiveltua esiin viime viikonloppuna vanhempien varastosta. Matthew Williamson for H&M -yhteistyömalliston saronki muuntautuu turbaanista tai huivista hameeksi tai jopa mekoksi hetkessä ja onkin siten varsin monipuolinen vaate. Uimareissulle solmin isosta huivista itselleni mekontapaisen vaatteen. Julkaisin joskus aiemmin kollaasin sarongin erilaisista käyttötavoista. Harmi vaan, etten tallentanut tuota silloin isompana, kun noista pienimmistä kuvista ei saa kunnolla selvää. Tyhmä mikä tyhmä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras tarjous on yhteistyökumppanini Hakaniemen Lady Linen tutustumistarjous. Kolmen tutustumiskerran sijaan kuntokeskukseen pääsee nyt ilmaiseksi tutustumaan viikoksi. Viikon tutustumistarjous tulee käyttää kesäkuun aikana ja kaikkien tutustujien kesken arvotaan Lady Trainer -paketti sekä muita yllätyspalkintoja, joita kuntokeskuksessa jaetaan kävijöiden kesken. Tarjouksen voi käyttää täällä. (Älkää hämääntykö sivun tekstistä, kyllä se aika on viikko.) Olethan täysi-ikäinen ja tulossa tutustumaan ensimmäistä kertaa. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras sovellus mahdollistaa Instagramin käytön Nokian Lumia 920 -puhelimella. Muista malleista en osaa sanoa, mutta ainakin minun blogilahjaluurissani instailu onnistuu nyt ilmaisen Instance-sovelluksen kautta. Vaikka lähdinkin mukaan instailemaan, vannon kautta kiven ja kannon, ettei tässä blogissa aleta harrastaa INSTAWEEK-postauksia, vaan meikäläistä voivat kaikki halukkaat seurata itsekseen nimellä @moucola. Ilman sovellusta kuvaprofiiliani voi seurata täällä ja uusimmat kuvani pyörivät kyllä myös tuolla blogini sivupalkissa.

moucola_insta

Viikon paras tuoteihastus kohdistuu Nivean testiin lähettämään In-Shower Body Milk -kosteusvoiteeseen. Voide eroaa muista vartalovoiteista siinä, että se levitetään suihkussa. Ai, mitä? Kyllä! Suihkugeelin käytön jälkeen iho huuhdellaan vedellä, vartalovoide levitetään vaikuttamaan hetkeksi ja se huuhdellaan pois. Uskokaa tai älkää, kevyen pyyhekuivauksen jälkeen iho on kosteutettu ja pehmeä koko päivän! Voide siis aktivoituu suihkussa veden vaikutuksesta. Vaatteisiin tai pyyhkeisiin ei jää mitään jälkiä, vaan voide tosiaan imeytyy ihoon. Olisin muuten linkittänyt tähän tuotteen ja ehdottanut lisätietojen lukemista tuotesivulta, mutta tuotesivu ei toimi! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA