OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käydäänpä sitten suoraan asiaan! Kaksi arpaonnen suosimaa titiMadam-koruarvonnan voittajaa ovat nimimerkki p, joka kommemtoi arvontaan näin:

http://titimadam.com/titimadamshop/doggie-pendant/miniature-schnauzer-pendant/

Oioioi, mikä sydämenvaltaaja! <3

sekä nimimerkki Seena, jonka kommentti oli tällainen:

http://titimadam.com/titimadamshop/best-sellers/birdcage-pendant/

Tuo ihanuus teräksisenä, rakkautta ensisilmäyksellä! Tuosta voisi tykätä ihan vaan senkin perusteella, että se on niiiin siro ja nätti, mutta minulle tuosta tuli mieleen syvällisempikin merkitys. Olen yläasteelta asti taistellut paniikkihäiriön kanssa, ja viimein alan kokea päässeeni siitä edes suurinpiirtein yli. Paniikkihäiriö on ihan kuin häkki joka sulki minut vuosiksi sisäänsä. Välillä ihan niinkin arkiset asiat kuin ruokaostoksilla käynti ja luennoilla istuminen tekivät vaikeaa ja pahimmassa vaiheessa meinasinkin linnottautua kokonaan kotiin. Onneksi maailman ihanintärkeinrakkain poikaystäväni oli tukenani eikä jättänyt minua heikkoina hetkinäni. Nyt voin sanoa olevani taas vapaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolmannen voittajan löytäminen olikin pienoinen haaste, sillä hyviä perusteluja tuli paljon. Arvostan kuitenkin aina parempaan suuntaan muutosta tavoittelevia ihmisiä. Minun valitsemani voittaja on siis nimimerkki Oili, joka kommentoi arvontaa näin:

http://titimadam.com/titimadamshop/earrings/galatee-goldfish-earrings/

Perustelujen antaminen ei olekana niin helppoa. Koska spämmäilen blogista toiseen Oilina, en koe että olisin ihminen jolle kukaan haluaisi antaa arvontavoittoa vaikka kuinka perustelisin syitä. Sanotaan nyt kuitenkin, että usko tai älä, on minussa hyvääkin. Olen eläinsuojelija koko sydämestäni. Kultakalat sopisivat siten eläinsuojelulliseen meriteemaani (olen erityisesti kiinnostunut suojelemaan merta ja mereneläviä jostain syystä..). Kultakalat saisivat oloni tuntemaan kauniiksi, vaikka en sitä blogeissa pyöriessä osaa olla. Ehkä aion yrittää kovemmin.

Onnea voittajille ja varsinkin Oilille, joka ehkä nyt oppii käyttäytymään kauniisti blogimaailmassakin! Kultakala pitäköön siitä vaikka huolta. Teille kaikille on jo lähetetty sähköpostia osoitetiedusteluja varten, mutta kiitokset vielä kaikille muillekin arvontaan osallistuneille! :)

(koru saatu)