Sain postitse mm. Ruotsin Buzzador-esitteen, jonka takakanteen minusta oli tehty lyhyt esittely teksti- ja kuvamuodossa. Hauska yrittää lukea omia kommenttejaan ruotsiksi, kun niistä ei ymmärrä sanaakaan. Tuosta kuvasta tykkään kyllä hurjasti, sillä tuolla neuleella on piristävä vaikutus. Sen väritys on niin pirtsakka, ettei neule päällä vaan voi mököttää. Buzzador-juttujani voi muuten lukea lisää tästä kategoriasta, jos termi ei ole kaikille tuttu. Asiahan ei ole mikään bloggajien juttu, vaan yhteisö kaikille ihmisille, joita kiinnostaa kokeilla uusia tuotteita ja vieläpä usein ennen muita kuluttajia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilinen kului Pöhköbanaanini sekä kaupunkilomailijani seurasta nautiskellen. Se hassu puoli näissä Veeran ottamissa asukuvissa on, että sen sijaan, että saisin vain pyytämäni “pönötyskuvan” sivusta ja edestä, nainen napsii valonnopeudella myös yksityiskohtakuvia ja pakottaa lähes poikkeuksetta myös istumaan tai vähän nojailemaan rennosti seinään. Mukava, kun joku jaksaa ja vielä tykkää olla kameran takana. Onhan se kieltämättä kivempi julkaista postauksia kahdeksalla kuin vain kahdella kämäisellä kuvalla. Kuvat ovat kuitenkin postausten sydän, vaikka tekstiä arvostankin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – SheInside (saatu)

kengät – Minna Parikka

Ostin (kyllä, kaikista postauksen miljoonista linkeistä huolimatta ihan omilla rahoillani) sitten lopulta Sarenzalta itselleni nuo mokkanahkaiset Minna Parikan pupuballerinat, joista teille jo aiemmin haaveiluvaiheessa kirjoitin ja joita täällä yhden kuvan verran vilautin mummokenkäpostauksessani. Kuten olen yli sata kertaa todennut aiemminkin, Parikoiden lesti vaan sopii tälle leveälle lättäjalalleni niin mainiosto. Pehmoinen mokkanahka muotoutuu vielä ihanan nopeasti omalle jalalle täydelliseksi, joten näissä kengissä on vielä normaalia parempi istuvuus. Sen verran vakuuttavasti näitä kehuin ääneenkin, että sain ystävänikin tilaamaan samaiset kengät itselleen.  Mission accomplished.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meinasikin tulla jo hieman pidempi postaustauko tähän väliin, kun viikonloppuna oli niin hurjasti ohjelmaa. Tälläkin viikolla on aika paljon, mutta loppuviikosta pääsen onneksi karkaamaan hieman pidemmäksi aikaa maaseudun rauhaan. Päässä pyörii niin hurjia ideoita, että pitää ehkä kysellä äidin mielipidettä ennen suuria päätöksiä. Kaipaan niin kovalla vimmalla muutosta, etten koskaan. Outoa on, että tämä tunne tulee aina, kun koen olevani onnellinen. Ilmeisesti alitajuntani ei tykkää tasapainoisesta olosta, vaan vaatii draamaa ja jännitystä keinolla millä hyvänsä. Outo tyyppi. :)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA