Kesä alka siitä, kun Mattolaiturin kutsu houkuttaa hengailemaan meren rantaan. Veeran viimeinen lomapäivä luonani kului kaupungilla kierrellen ja ihanasta ilmasta nautiskellen. Kaupunkikierroksen jälkeen totesimme muutamankin suosikkipaikkamme suljetuksi maanantain vuoksi, joten tallustelimme vakiokesäpaikkaani rantaan. Mattolaiturilla on aina hyvä fiilis ja niin rentouttavat näkymät, että yhtä kauniita saa hakea. Tarjottavissakaan ei ole vikaa, vaikka Veera kokikin, ettei voinut syödä omaa herkkuleivostaan, ennen kuin sen päällä olevat mustikat oli laskettu. Ja tämä ei ollut mikään kiero metafora! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivän asunani oli kerrassaan ihana mekko, jonka itselleni erään hyvin masentavan illan jälkeen lohdutukseksi ostin. Asuni kuvattiin Kaivopuistossa, jonka läpi kävelimme takaisin luokseni. Olen jälleen rakastunut asuinseutuuni enkä oikein pysty uskomaan, että todella asun täällä. Epätodellinen tunne. Valitettavasti kaunis asuinseutu ei estä mökötyspäiviä ja tuossa viikonloppuna eräs aamu olikin varsin itkuntäytteinen. Ei mitään kuolemanvakavaa, mutta sellaista kuitenkin, että muutamakin asia pitää taas järjestellä uudelleen. Pöllöbanaanini myönsi, että mekko oli hyvä lohtuostos, vaikkakin herra harmittelikin, ettei hänen lohdutuksensa pelkästään riittänyt parantamaan fiilistäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Camilla Mikama

vyö – KappAhl (saatu)

laukku – Guess (saatu)

kengät – Spot On (Sarenzalta saatu)

En tiedä, olenko koskaan kertonut teille oudosta lomatunteesta, joka minut välillä täällä Helsingissä valtaa. Joinakin päivinä, kun olen kävelemässä vaikkapa vain postista kotiin tai istun raitiovaunussa matkalla salille, unohdun hetkeksi miettimään, miten voin vieläkin tuntea itseni kotikaupungissani lomalaiseksi. Mutta siis hyvällä tavalla! Ihastelen rakennuksia, hengittelen ilmaa syvään leveä hymy kasvoillani  ja vain nautiskelen vapaudentunteesta samalla tavalla kuin lomakohteissa yleensä teen.

Olen nyt muuten koettanut taas hieman ryhdistäytyä ja kuvailla asupostauksiin muitakin kuvia kuin vain niitä pönötysasukuvia. Joskus, kun kehitystoiveita jätetään, minusta tuntuu, ettei ketään sitten lopultakaan kiinnosta, kun asia muuttuu. Muutoksesta huonompaan tai lukijalle epämieluisampaan suuntaan huomautetaan nopeasti, mutta jos jotakin koettaa parantaa, sitä ei kai sitten niin huomatakaan. En tiedä. Kunhan mietiskelen vaan, kun lueskelin tuossa sähköpostejanne. Pääasia kai kuitenkin on, että itse tuntee postaavansa laadukkaita postauksia eikä mitään “hölkätenpissittyä” kuraa. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA