Jaksan enää harvoin postata mistään tapahtumista, joissa käyn, mutta eilen tuli koettua niin hauska muotinäytös, että poikkeus sääntöön tekee hyvää. Ivana Helsinki kutsui minut, Jonnan ja Veeran Linnanmäelle tutustumaan IvanaHelsinki@Linnanmäki -yhteistyöprojektiin. Meille esiteltiin Paola Suhosen suunnittelema Hyrrä-kuosi upean muotinäytöksen voimin. Otsikko paljastikin jo, kuinka muotinäytös toteutettiin. Kaksikymmentä uniikkia Hyrrä-mekkoa esiteltiin kauniiden mallien yllä ketjukarusellissa. Ensimmäiset kuosituotteet ovat jo myynnissä Linnanmäen Putiikissa, mutta jatkossa niitä saa myös Linnanmäen Nettiputiikista. Kun postauksen pointti on paljastettu, voidaan siirtyä hauskojen kuvien pariin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muotinäytöksen jälkeen oli luvassa lyhyt mainoselokuvahetki, narunvetoa ja vapaata aikaa. Lintsille olisi saanut jäädä päiväksi, mutta sää hieman lannisti fiilistä, joten lähdimme asukuvien ja lyhyen hassutteluhetken jälkeen takaisin kotiin. Sitä ennen ehdimme kuitenkin hullutella hetken vääristävien peilien edessä ja napata päivän asukuvat. Halusin välttämättä laittaa kumisaappaat sadepäivän varalle, mutta koska en saanut näyttää pulsulta, valitsin jalkaani kumisaappaat 10 sentin koroilla. Ei huono! Vihaiset linnut sekoittivat muuten jälleen kerran pääni ja ryntäilin ympäriinsä niiden perässä putiikissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kAEjIi on Make A Gif, Animated Gifs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Nanso (saatu)

takki – Vero Moda

laukku – Minna Parikka

kengät – Sorel (saatu)

Ensi viikolla pääsenkin pitkästä aikaa käymään landella. Pikkusisko valmistuu ja meikäläistä tarvitaan kuulemma valokuvaamaan paikalle. Kissaakin alkaa jo olla kova ikävä muiden perheenjäsenten ohella. Kummasti se aika vaan kuluu, kun ajattelin jotenkin, että juurihan olin kotona, mutta siitäkin on jo viikkotolkulla aikaa. Mihin ihmeeseen aika katoaa? Juurihan kitisin, ettei kevät tule ja nyt se on jo melkein muuttunut kesäksi. Kerrassaan omituista touhua. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA