Muotinäytöksen jälkeen kaivelin Mirkka Metsolan Snow white -malliston fiiliskuvia esille ja mietin, kuinka hyvä veto oli lyöttäytyä kimppaan Rita Hillin kanssa. Ainakin minuun malliston värimaailman ja printit kolahtavat kovaa. En omista mitään Mirkan vaatteita, mutta tämä pikkumusta on sellainen, että voisin luopua hätäostoksina tehdyistä halpispikkumustistani vaikka heti. Miksei tuollaisiin ihanuksiin törmää silloin, kun niitä etsii, vaan vasta siinä vaiheessa, kun ne on loppuunmyyty? Tässä kuitenkin fiiliskuvia teillekin Lumikki-hengessä, jos joku muukin päätyisi ihastumaan tai jopa rakastumaan.

Tutustun suomalaisiin suunnittelijoihin näin rauhassa ja yksi kerrallaan pysyäkseni paremmin muotikartalla. Siksi olisikin kiva kuulla, kuka teidän mielestänne on tutustumisen arvoinen kotimainen suunnittelija ja miksi. Meiltä löytyy Suomesta hirveästi erilaisia tyylejä ja potentiaalisia taiteilijoita muotialalla, joten olisi toivottavaa, että sana taitavasta tyypistä lähtisi leviämään. Vinkkejä saa siis jättää kommenttiboksin puolelle. :)