Lomamatka Nizzaan osui varsin hyvään saumaan myös siinä mielessä, että olin juuri saanut neljät bikinit blogin kautta. Pakkauspostauksessa vilahtaakin Finnwearilta saatujen punasävyisten heimobikinien ja mustavalkoisten printtibikinien lisäksi merimiesbikinit sekä neonväriset bikinit, jotka minulle lähetti To Die For Swimwear. Merihenkiset bikinit ovat siitä kivat, että niistä ei jää olkainrajoja ja niiden väritys on raikas. Neonbikinit taas istuvat kuin unelma ja niiden väritys korostaa ihanasti jo kevyttäkin rusketusta. Alaosan kätevä silikoninauha pitää huolen, ettei alaosa karkaile sukellellessakaan. Tässä vielä paremmat kuvat noista TDFS-bikineistä, pakkauspostauksesta kun näki ehkä juuri ja juuri vain noiden värimaailman.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt yksi onnekas teistä voittaa itselleen vapaavalintaisen TDFS -uima-asun kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksiin, mitkä bikinit tai minkä uimapuvun nettikaupan valikoimista mieluiten itselleen tahtoisi. TDFS-merkillä on myös FB-sivu, josta voi tykätä täällä, jos tahtoo arvontaan toisen arpalipukkeen. Kerrothan osallistumiskommentissasi, jos olet tykännyt FB-sivusta. Tykkäykset tarkistetaan arvonnan jälkeen. Osallistumisaikaa on 20.5.2013 kello 20:00 asti. :)

Psst! Rehellisyyden nimissä kuvautin kyllä molemmat bikinit meren rannalla ylläni, mutta kun tuli aika julkaista kuvat, jänistin. Saan jo niin häiriintyneitä sähköposteja normaaleista asukuvistani, etten toistaiseksi tahdo näyttää enempää paljasta pintaa. Toivottavasti ymmärrätte.

(peitto saatu)