Eräänä päivänä lomallamme Nizzassa päätimme löhöilyn ja laiskottelun lisäksi tehdä jotakin ns. hyödyllistä. Kiipesimme siis vanhan kaupungin vieressä sijaitsevalle vuorelle katselemaan maisemia ja ihailemaan vesiputousta. Ilma tuntui puiden varjossa ihanan viileältä rannalla paahtavaan aurinkoon verrattuna, joten kiipeilyretkemme teki siinäkin mielessä hyvää. Lomalla on rankkaa, kun pitää muistaa juoda hurjasti enemmän vettä verrattuna normaaliin olotilaan, ettei nestehukka pääse yllättämään päänsäryn tai huimauksen muodossa. Jos sattuu vielä pitämään viinistä, veden kanssa pitää olla entistä tarkempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hurjan kiipeilyn ja meikäläisen naurettavan friikkailun jälkeen päätimme, että paras tapa rentoutumiseen löytyy viinimyymälästä. Tuttujen pullojen sijaan ostimme rannalle evästä ihan hinnan perusteella. Viileät kuplat tekevät kuumana päivänä niin hyvää, ettei mitään rajaa. Sekä minä että Jonna olemme tälläkin hetkellä pienoisten kriisien keskellä, joten koimme, että skumppatuokio voisi auttaa valaistumiseen ja auttaa löytämään vastauksia elämän suuriin kysymyksiin. Harmi, ettei tuota kuvan jättipulloa voinut ostaa rannalle mukaan. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samppanjapullon kanssa suuntasimme läheiselle rannalle nautiskelemaan merestä ja toistemme hyvästä seurasta. Koska näistä lähikuvista näkee hieman lomameikkiäni, voisin kertoa siitä hieman lisää tässä välissä. Kitty Cat Beauty Center sponsoroi lomalleni Xtreme Lashes -ripsienpidennykset. Halusin ripsienpidennysten korvaavan vain ripsivärin, joten pisimmät ripset olivat vain 10 mm pitkät ja lyhyimmät 6 mm. Ripset liimattiin silmieni muodon mukaan, mitä muilla merkeillä ei ole koskaan tehty. Tämä lopputulos on luonnollisin kokeilemistani ja kestänyt parhaiten.

Lomameikkeinä käytin Yves Rocherilta saatuja meikkejä, jotka sopivat vesileikkeihin ja myös vierailulle sumuiselle vesiputoukselle. Vedenkestävä voideluomiväri oli niin kestävää, että kun sitä ensimmäisenä lomapäivänä pistin, luomiväri oli täydellinen vielä viimeisenäkin päivänä. Mukanani ei ollut mitään öljyä, millä olisin luomivärin yöksi poistanut, joten käytin samaa meikkiä koko loman. Ja arvatkaapa mitä? En edes pohjustanut luomiväriä millään! Huulillani käytin kuvien korallista Sexy Pulp -huulikiiltoa ja kynnet lakkasin kimaltavalla poltetulla oranssilla, joka korosti kivasti kevyttä päivetystä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ilta rannalla sujui mukavasti. Herkuttelimme värikkäillä leivoksilla ja maistelimme kuplajuomaa toistemme ongelmia ratkoen. Nauroimme kuollaksemme toistemme jutuille ja tarinoille menneisyydestä. Joskus sitä miettii, ettei kellekään voi tapahtua yhtä outoja sattumiksia kuin itselle, mutta sitten joku huipputyyppi yllättää täysin ja kertoo tarinaa elämästään, joka voisi olla kuin suoraan viihdyttävän romaanin sivuilta. Valitsin siis matkaseurani aika hyvin. Tämä taisikin onneksenne olla viimeinen postaus aiheesta Nizza. Pahoittelut, jos joku ahdistui siitä, miten alkoholimyönteinen jutusta tuli. Totuus vaan on, että joistakin asioista on helpompi puhua, kun kielenkannat irrottaa kuplilla. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(neule saaatu)