Käytän nykyään mielestäni aivan liian vähän värikkäitä kenkiä. Kyse ei ole siitä, etten omistaisi sellaisia, mutta mustat kengät ovat vallanneet eteiseni ja ne on turhankin helppo sujauttaa jalkaan, kun on aika lähteä ulos. Yritin jo aiemmin tässä kuussa lähestulkoon pakottaa itseni kiinnittämään asiaan enemmän huomiota ja onnistuinkin viime viikolla ulkoiluttamaan neonpinkkejä avokkaitani. Tällä viikolla ihana kenkäprojekti jatkuu ja seuraavana uhrinani oli pariskunta keltaisia avokkaita avoimine kärkineen. (Tähän väliin ärsyttävää kevätfiilistelyä, koska sitähän täällä ei ole vielä ollutkaan tarpeeksi. Krhm.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

laukku – Aldo

mekko – SheInside (saatu)

kengät – Aldo

Nuo keltaiset kiiltonahka-avokkaat ja niihin sopiva kirjekuorilaukku ovat nettihuutokauppalöytöjä muutaman vuoden takaa. Rakastan tonkia erilaisia aarteita netistä ja Jyväskylässä asuessani teinkin sitä paljon. Asuntoni pienennyttyä puolella harrastuskin laimeni, kun löydöilleni ei tunnu olevan oikein tilaa. Olen myynyt suuren osan kenkä- ja vaatekokoelmastani poiskin. Tästä setistä en kuitenkaan ole luopumassa vielä aikoihin, sillä kiiltonahka on värillisenä jotenkin niin herkullista ja näissä asusteissa keltainen väri on ehkä siedettävimmillään. Se on kenties jopa ihastuttava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä menee nyt hurjaksi tunneveivaamiseksi, mutta mikä ihme siinä on, kun joku mies voi pistää aikuisen ihmisen pään niin sekaisin? Yhtenä päivänä vannon ryhtyväni yksinäiseksi kissamummoksi ja toisena mietin, pidänkö oman sukunimeni. Älkää nyt ottako näitä höpinöitäni turhan tosissaan, sillä en oikein itsekään tiedä, mitä tästä ihastuksestani ajattelen. Tai ottakaa ehkä sittenkin. Eipä tule niin suurena yllätykseni, kun ilmoitan lisääntymishalustani ja että olen ostanut omakotitalon Kuusamosta. Kevät, hormonit, miehet ja niin edelleen. Aargh! :D

(otsatukka saatu Glitteriltä)