Terveisiä Jyväskylästä! Hiippailin tänne jo eilen salaa Muotipäiville Pepin ja Mimmin sekä Jennin kanssa. Pidämme Forum-kauppakeskuksen alakerroksessa omaa bloginurkkaamme, jonne olemme täyttäneet vaatekaapit suosikkivaatteillamme. Vaatteet valitsimme tänä aamuna Forumin kaupoista ja niide lisäksi esillä on myös asusteita sekä tietysti kenkiä. Meikäläisen meikkipussikin on levitelty ympäriinsä, joten sitä pääsee nyt halutessaan tonkimaan. Täytyy muuten rehellisyyden nimissä tunnustaa, etten ole viettänyt vanhassa kotikaupungissani aikaa vain noiden ihanien bloggaajien kanssa, vaan olen halaillut myös erästä jumalaista ja varsin tuttua miestä aina, kun on ollut ylimääräistä aikaa. Kukako tämä mies sitten on?

moumou bieber

Tietysti Justin Bieber! Pahvinen komistus seisoskelee bloginurkkauksemme sivussa ja poseeraa mielellään lukijoidemme kanssa. Olen hieman mustasukkainen miehen huomiosta, mutta jos satutte olemaan huomenna lähistöllä, saatte varmasti kuvauttaa itsenne tämän miehen vieressä. Me bloggaajat olemme huomennakin paikalla pienessä nurkkauksessamme ja esittelemme mielellämme vaatekaappejamme teille. Kirjoitan omista valinnoistani myöhemmin vielä erillisen postauksen, mutta nyt en halua pilata mitään yllätyksiä paikallisilta. Poiketkaa mieluummin paikan päälle kurkistamaan itse, mitä kaikkea Forumin alakerroksesta löytyykään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt taidan lähteä sohvalla jumittamaan kunnes sammahdan kokonaan. Päivä oli sen verran vauhdikas, että kaikki puhti on täysin poissa. Huomiseksi pitäisi saada kuitenkin akut ladattua, sillä toisesta muotipäivästä tulee takuulla yhtä hurja kuin ensimmäisestäkin. Toivottavasti törmäillään! :)

(asu saatu)