OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Björn Borgin sponsoroiman arvonnan voitti nimimerkki Pilvi, joka luonnehti unelmiensa bileitä näin:

Ahh unelmien bileet. Nyt ajauduin miettimään vaarallisia :D hmm.. ensinnäkin ei sais olla liian fiiniä. En yleisesti viihdy hirveesti mekoissa (ihan vaan ku humalatila nousee, nii vilautusvaara nousee myös eksponentiaalisesti) joten pukeutumiskoodin pitäis olla rento! Sitten tällein keskellä talvea kuullostais jotkut beach partyt ihanilta. Vois hiihtää ilman kenkiä ja drinkeissä ois sateenvarjoja :) ja muutenki kaikki juomat ois hyvänmakusia ettei tarttis pakolla kitata (teinielämää, jossei oo hyvää niin sitte itket ja juot) ja tietty tanssimusiikkia ja täydellinen auringonlasku. Mutta kaikista tärkeintä on hyvä porukka! Valitsisin mieluummin kämäset kotibileeet parhaiden kamujen kanssa kuin täydelliset bileet tylsien ihmisten kaa. Ja ikävä kyllä mun täydellisiin bileisiin kuuluu myös alkoholia, se kun tuppaa piristämään tunnelmaa :D jos noi kaikki sais natsaamaan nii voisin kuolla onnellisena!

Onnea voittajalle, sinulle on lähetetty sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Kiitokset vielä kaikille arvontaan osallistuneille! :)

(alushousut saatu)