OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain tässä postauksessa testattavakseni Venus Naked Skin designed by Braun -valoimpulssilaitteen. Testituloksia on kyselty hurjasti ja nyt niitä olisi viimein luvassa. Kirjoittelinkin siitä jo välituloksia täällä, mutta tottahan toki tahdon jakaa teille lopullisen arvionikin. Testijakson alussa käytin laitetta kahden viikon välein. Nyt elän sitten jo ylläpitovaihessa, jossa ihoaluetta käsitellään enää joka toinen kuukausi eli toisin sanoen vain kerran kahdessa kuukaudessa. Se on todella harvoin ja jouduinkin ohjelmoimaan puhelimeni muistuttamaan käsittelystä, jotta en unoda sitä kokonaan. Sivuoireet, jotka edellisessä postauksessa mainitsin, katosivat itsestään käytön jatkamisen myötä kuten ounastelinkin etukäteen.

Käsittelin siis testijakson aikana vasenta kainaloani laitteella ja oikean kainalon annoin elää omaa elämäänsä. Tällä hetkellä vasemmassa kainalossa ei kasva karvoja lähes ollenkaan eli hoito on toiminut.  Lopputulos olisi vielä parempi, jos ihoalue olisi tasaisempi eikä käsittelyssä jäisi väliin kohtia.  Tilanne tulee kuitenkin korjaantumaan ajan myötä ja voinhan tiheentää käsittelyväliä, jos tahdon paremman lopputuloksen nopeasti. Kainalo on siitä hankala testialue, että vaikka se on alueensa pieni, se on varsin epätasainen ja hankala käsiteltävä. Nyt olisi sitten edessä oikeankin kainalon totuttaminen hoitoihin.

DSC_0840

Kainaloideni lisäksi alan jatkossa käyttää valoimpulssilaitetta myös kasvoihini ja bikinirajalle. Jos laite kiinnostaa, sen hintoja voi vertailla kätevästi esimerkiksi täällä. Hinnoissa on välillä isojakin eroja. Jos karvanpoisto kiinnostaa yleisesti aiheena näin kevään kynnyksellä, olen näköjään joskus kirjoittanut aiheesta kunnon postauksenkin. Valoimpulssilaitehan on aika hintava vaihtoehto, vaikka se tosin kestää “kulumatta” vuosikymmeniä toisin kuin esimerkiksi höylät. Karvanpoistokeinoja löytyykin onneksi jokaiseen makuun. Karvoista pääsee eroon väliaikaisesti tai jopa kokonaan ja operaatio voi olla joko hieman kivulias tai täysin kivuton. Totean nyt vielä kerran, että kotona käytettävä valoimpulssihoito ainakin toimii. :)