Luulin, etten saisi tänään postattua asukuvia, mutta olinkin onnekseni väärässä. Ehdimme kuin ehdimmekin ikuistaa eilisen illanviettoasuni valoisan aikana. Hyvällä tuurilla ehdin tänäänkin poiketa kuvattavana muutaman tapaamisen välillä, mutta varsinaisesti luvata en uskalla mitään. Pukeutumisintoni on palannut jostakin lomilta ja asujen kuvauttaminen tuntuu pitkästä aikaa oikeasti kivalta. Hiuksiani en kyllä taida enää pitää kiinni ennen loppuviikon kampaajakäyntiä, kun tuo tyvikasvu näyttää noinkin kamalalta. Selkeää tyvikasvua melkein pahempi on tämä tilanne, jossa hiusraja alkaa muistuttaa mutkittelevaa polkua. Ei hyvä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illan vaatteiksi valitsin nuo iänikuiset luottofarkut ja silkkisekoitetopin. “Takin virkaa” toimitti musta bleiseri. Kunhan työpaikkani varmistuu, alan korvata noita muutaman kympin jakkuja laadukkaammilla. Ei noissakaan sinänsä vikaa ole, mutta istuvuus paranee huomattavasti vaihtamalla merkkiä edes hieman kalliimpaan. Sovitettu on! En muuten edes muista, olenko täällä blogin puolella kertonut ostaneeni valumakenkiini sopivan kirjekuorilaukun, mutta viimeistään nyt kerron. Tuo laukku on niin ihana tilaihme, että se vetää sisuksiinsa kaiken muun roinani lisäksi jopa järjestelmäkamerani pullistelematta sen kummemmin.

En yleensä jaksa panostaa hiuksiini sen kummemmin, mutta eilen keksin, miten niihin saa eloa pienellä panostuksella. Ennen lähtöä virittelin hiuksiini Glitteriltä joskus aikoja sitten saadun ketjun, jolla kruunasin tuon oudon muhkean nutturani. Koko kampaus on omaa tukkaa, mutta outoa on se, että voisin vaikka vannoa tuon nutturan olevan aivan yhtä iso kuin se näistä vanhoista hiuksistani tehty. Sen kun ei vaan millään logiikalla pitäisi olla mahdollista! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

toppi – BikBok

bleiseri – H&M

laukku – Minna Parikka

kengät – Jeffrey Campbell

Eilinen ilta kului lopulta todella kivasti. Kävin Kontulassa syömässä ihan huippukivassa ravintolassa, minkä jälkeen käväisin kotona nopeasti päivittämässä varustukseni ja lähdin ystäväni ystävälle kuokkavieraaksi. Vaihdoin kengät ennen comebackiani, sillä vaikka nuo nilkkurit ovat hyvät jalassa, ensimmäisenä päivänä niillä ei kuitenkaan pystynyt juoksentelemaan ihan koko päivää aamusta iltaan. Tällä hetkellä suosikkipaikkani koko maailmassa näkyy tuossa alla olevassa kuvassa, mutta valitettavasti en saa siellä koko päivää lojua. Nyt on aika ryhdistäytyä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA