Herttinen, miten tuo hiuspehko kasvaa! Pitänee torstaina pyytää kynimään siitä kunnolla pituutta pois, kun pääsen taas ihanaisen Villen hellään käsittelyyn. Tukan sävyäkin voisi tummentaa ja tehdä vaikka mitä kivaa. Olen niin onnellinen, kun löysin Helsingistä kampaajan, joka ymmärtää toiveeni ja joka on muutenkin niin mahtava tyyppi, että toista saa hakea. Meikäläinen sen sijaan ajaa ihmisiä raivon partaalle tällä keväthehkutuksellaan. Lämpömittari näytti eilenkin aamulla seitsemää pakkasastetta, mutta fiilikseni oli silti keväinen, koska jossakin vaiheessa alkuvuotta vaan päätän, että se kevät on NYT eikä kohta. Tässä kuitenkin sunnuntain asua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska keväällä on aina raikasta ja valkoinen on raikkauden väri, levitin sanaa kevätrakkaudestani valkoisessa bleiserissä. Perinteisen tiukasti istuvan mallin sijaan valitsin ylleni laatikkomallisemman yksilön. Tykkään korostaa vyötäröäni, joten möhköbleiseri tuntui oudolta päällä. Hassua, miten sitä tottuu tietynlaiseen pukeutumiseen ja harha-askel epämukavuusalueelle tuntuu heti jotenkin isolta asialta. Aivan kuin tämän pillifarkkukauden jälkeen leveät puntit tuntuvat huiman eksoottisilta, vaikka yläasteella ja lukiossa niitä käytti päivittäin. Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että pukeutuminen pitäisi tehdä fiiliksen mukaan eikä mitään ulkopuolisten sääntöjä noudatellen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut – H&M

bleiseri – Sheinside (saatu)

paita – H&M

huivi – Hampton Republic 27 /KappAhl (saatu)

kengät – Aldo

Koska uuden opettelu tuo aina pientä haastetta elämään, aion tänä keväänä pyhästi opetella käyttämään erilaisia huiveja. Huivilaatikkoni tulvii yli äyräiden ja himoitsen nettikauppojen valikoimista vaikka mitä kaunottaria, mutta huivit eivät paljon lämmitä, jos niitä ei koskaan käytä. Eivät kirjaimellisesti eivätkä kuvainnollisesti. Nyt aloitin opettelun klassisella tähtihuivilla, joka on mitoiltaan niin iso, että sen alla voisi nukkua. Vaihdon myös härskit oranssit kynteni klassisen punaisiksi, jotta asukokonaisuudesta tulisi mahdollisimman harmoninen. Se muuten, joka näiden kuvien jälkeen vielä väittää, ettei kevät ole asennekysymys, on… No, on oikeutettu väittämään niin! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA