Herättyämme hulvattoman illan ja lyhyeksi jääneen yön jälkeen laivalla ja nautiskeltuamme varsin muhkean aamiaisbuffetin, nousimme Tukholmassa maihin. Suunnitelmanamme oli heittää tavarat hotellillemme ja suunnata sitten muutamaan matkakohteeseen tutustumaan. Noista kohteista kirjoitan enemmän myöhemmin, tässä postauksessa sivuutan vain hieman joitakin epävirallisia matkakohteitamme. Matkamme sponsoroi siis Silja Line sekä VisitSweden.

(kuva Ainolta)

(oikean alareunan kuva Joannalta)

Hotellinamme oli Scandic Anglais. Hotellin sijainti oli aivan mahtava ja yleinen tunnelmakin hyvä. Aulabaarissa hengaili kivannäköisiä miehiä ja huoneet olivat miellyttävät. Isoimman plussan sai kuitenkin huoneemme kylpyamme ja parveke upeine näkymineen. Hotellin sisustus muiden kivojen ominaisuuksien ohella miellytti silmää ihan erityisesti. Huonekaverinani oli vakiounikaverini Veera, jota mm. salakuvasin härskisti parvekkeen lasin läpi.

Lähdimme hotellilta lyhyen lepotauon jälkeen kiertelemään kaupungille. “Pakolliset” kohteet tutustuttuamme, suuntasimme ihan vain pyörimään ympäriinsä. Napsimme paljon kuvia ja nautiskelimme toistemme seurasta. Bloggaamisen parhaita puolia on ehdottomasti samanhenkisiin ihmisiin tutustuminen, jos en ole siitä muistanut vielä tarpeeksi huudella.

(kuva Joannalta)

(kuva Joannalta)

(kuva Veeralta)

Hajosin muuten ihan täysin tuota yllä olevaa kuvaa. Kunnon Sinkkuelämää-kuva, paitsi että porukan ilmeet ovat vähintäänkin epäilyttäviä. Ja kuka ihme tuo mies Kaisan tilalla on?! :D Oikealla kokoonpanollamme käväisimme kuitenkin Urban Outfitterisissa ihastelemassa upeimpia sovituskoppeja ikinä. Vierailkaa ihmeessä tuolla, sillä myymälä itsessään on jo mieletön kokemus. Toki putiikin tuotteetkin ovat mahtavia, ainakin kaikkea viiksiteemaista on tarjolla enemmän kuin tarpeeksi.

(kuvat Veeralta)

Nälän iskiessä vierailen Tukholmassa lähes poikkauksessa Gallerian-kauppakeskuksessa. Sushi & Wok on takuuvarma ruokapaikka, josta saa hyvää sushia ja herkullisia wokkeja. Jälkiruuaksi testasi juustokakkokuppikakkua kauppakeskuksen käytävällä sijaitsevasta kojusta. Ette usko, että oli herkullista!

Vatsat täynnä lähdimme kiertelemään hieman lisää paikkoja. Illalla kävimme vielä yhdessä ulkona syömässä. Seuraavana päivänä hyvästelimmekin sitten Veeran, joka lensin Berliiniin. Me loput palasimme Symphony-laivaamme ja aloimme valmistautua illalliselle. Sieltä en valitettavasti saanut otettua tänne kuvia, sillä varakamerani ei ole oikein yhteistyökykyinen pimeissä ympäristöissä. Luulin ensin, etten vain osaa käyttää sitä, mutta kun valokuvaajakin kiroaa kameran huonoksi, vika ei ehkä olekaan käyttäjässä.

(kuva Veeralta)

(kuva Ainolta)

(vasemman laidan kuva Ainolta)

Seuraavaksi aionkin käsitellä ne viralliset matkakohteemme. Muutama tuttu paikkakin tuli käytyä läpi, mutta erityisesti ihastuin erääseen kauppakeskukseen. Koetan käydä kuvat läpi viikonloppuna, jotta saisin kirjoitettua aiheesta jo alkuviikosta. Tässä on nimittäin yksi reissu Pariisiinkin postaamatta lukuisien muiden rästiaiheiden ohella! :D