Onnetar on jälleen laskenut miekkansa erään hyväonnisen kommentoijan olkapäälle. S-Pankin sponsoroiman arvonnan, jonka palkintona oli siis peräti 100 euron S-ryhmän lahjakortti, voittaja on nimimerkki poppaliini. Hänen säästövinkkinsä kuului näin:

Itse käytän samoja säästövinkkejä, mitä muut kommentoijat. Tilejä on ensinnäkin kolme: käyttötili, käyttösäästötili ja säästötili. Säästötilin rahoja en ajattele edes olevan olemassa, vaan ne muhivat siellä ja sieltä otetaan vain kun todella tarvitaan, esimerkiksi nyt kun auto vaihtuu parempaan. Käyttötilille tulee palkka, mutta siirrän aina rahat käyttösäästötilille niin, että käyttötilillä on vain sen verran, mitä arvioin tarvitsevani seuraavaan palkkapäivään asti. Ylimääräiset ostokset ja laskut maksetaan sitten tarpeen vaatiessa käyttösäästötililtä.

Myös tuo ruokaostosten suunnittelu ja harvat ruokakauppakäynnit todella toimivat. Sen kerran kun kauppaan menee ilman ostoslistaa, loppusumma on isompi, koska kärriin tulee mätettyä vähän kaikkea. Suurin säästö minulla kuitenkin varmaan tulee siinä, että en juurikaan harrasta kahvitteluja kahviloissa tai luentojen välillä. Lisäksi shoppaillessa osaan nykyään arvioida, tarvitsenko ja pidänkö tuotteesta OIKEASTI. (Silti toisinaan tulee lipsuttua, esimerkiksi tänään. Tosin kaikki ostokset olivat ihania, mutta eivät ehkä täysin tarpeellisia… Välillä saa törsätä ja hemmotella itseään ;))

Onnea voittajalle! Sinulle on lähetetty sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Kiitokset myös kaikille muille arvontaan osallistuneille! Ei kannata lannistua, jos arpaonni ei tällä kertaa suosinut, sillä blogissani on aikamoinen arvontaruuhka meneillään tällä hetkellä. :)