Pienen keittiöni (eli ivallisesti kutsuttuna pannuhuoneeni) värimaailma on kääntynyt päälaelleen. Vaaleanpunaiset asiat ovat hiljalleen katoamassa ja vaihtumassa värimaailmaltaan hieman rajumpiin. SodaStreamin Source-hiilihapotuslaite on väriltään kirkkaanpunainen, sain sen eilen vaaleanpunaisen Fizz-laitteen tilalle. Dolce Gustolta saatu punainen Circolo-kahvikone taas korvasi valkoisen Piccolo-koneen vähän aikaa sitten. Tästä ihanasta väristä inspiroituneena aloitinkin joululahjatoivelistani kasaamisen, kun sellaista on jo useamman ihmisen toimesta tänne pyydetty.

Selailin netistä muutaman vaihtoehdon uudeksi keittiökoneekseni. Tämä joululahja on jo varattu pikkusiskolleni, joka vuosi vuodelta stressaa vain enemmän joululahjoista. Minne katosi se pikkutyttö, jolle oli tärkeintä, mitä omasta paketista löytyy? Ehkä se on se ikä, mikä pistää tajuamaan, että lahjojen antaminen on usein tyydyttävämpää kuin saaminen. Itsekään en niin tykkää näitä lahjalistoja väsäillä, vaan metsästän mieluummin rakkailleni lahjoja. Tässä olisi nyt kuitenkin muutamakin hieno punainen leivänpaahdin, jonka huolisin keittiööni.

Dualit täältä, OBH Nordica täältä,  Kenwood täältä, OBH Nordica täältä ja Russell Hobbs täältä.

Oikeastaanhan se on aivan sama, mitä siskoni minulle paketoi, sillä tärkeintä on, että saamme olla joulun yhdessä. Äiti uhkaili olla joulun töissä ja huuteli jotakin myös siitä, ettei tänä vuonna tulisi kuusta sisälle. Siinähän huutelee, sillä minä, isä ja kissa olemme hieman eri linjoilla. ;)

(kuvat valmistajilta)