Honoré des Prés on parfyymitalo, joka lanseerattiin marraskuussa 2008, missionaan Ranskan ensimmäinen täysin ekologinen parfyymisarja. Tehtävän otti vastaan huippulahjakas tuoksujentekijä Olivia Giacobetti, joka tunnetaan muun muassa tuoksuista ”Iris” (Hermes), ”Pilosykos” (Diptvque) ja ”Idole” (Lubin) sekä monista l’Artisan du Parfumeurin tuoksuista. Taiteen ja tekniikan hedelmällisenä lopputuloksena syntyi uusi rajoja rikkova Honoré des Prés -tuoksusarja.

Tämän parfyymitalon eksklusiiviseen luomuhajuvesisarjaan kuuluu kahdeksan tuoksua. Viisi tuoksuista on Eau de Toiletteja, kun taas loput kolme edustavat Eau de Parfumeja. Eau de Toilette -sarjan nimi on Pure Extracts of Nature (2008) ja Eau de Parfume -sarjan We Love New York (2010). Tuoksut on valmistettu 100% luonnon raaka-aineista, joilla on arvostettu Ecocert-sertifikaatti. Jo itsessään kauniit hajuvesipullot on pakattu hurmaavasti mm. take away -mukeihin sekä hillopurkkeihin  ja muutenkin niiden ulkomuoto on kiinnostavaa sorttia. Tuoksuista löytyy mielenkiintoisia sekoituksia, joista voi aistia mm. makeita porkkanoita, viskiä, vaniljaa, kookosta, ruohoa, savua ja marsipaania.

Jolien verkkokaupan tytöt lähettivät minulle tämän täysikokoisen tuoksun nopeasti huvenneen testerini tilalle ja siksi näissä kuvissa esiintyykin 50 ml pullossa ihana Sexy Angelic -tuoksu. Marsipaanisen hattarainen tuoksu on makea, mutta keveä. Se ei tyrmää imelyydellään, vaan viettelee lempeästi. Tuoksu on niin erilainen verrattuna muihin tuoksuihini, että se sai heti tuoksukokoelmassani aivan erityisaseman. Oikeastaan kaikki tämän sarjan tuoksun erottuvat niin paljon muista tuoksuista, että olen muutaman kerran kaupungilla tunnistanut jonkun tuoksuista ohikulkijan kauluksesta. Joliessa julkaistiin muuten eilen näistä tuoksuista oma postauksin, suosittelen läpimästi lukemaan sen, jos aihe yhtään kiinnostaa.

Jotta tekin voisitte nauttia näistä tuoksuista, päätimme arpoa yhdelle lukijalleni vapaavalintaisen Honoré des Prés-tuoksun. Kerro tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä tuoksuista kuulostaa tai jopa tuoksu (jos olet näitä ehtinyt jossakin nuuskia) eniten Sinulta ja miksi. Tuoksujen kuvauksia voi siis lueskella täällä, ja vastausaikaa on koko viikonloppu eli 21.10.2012 kello 20:00 asti.

(lainaus Jolien sivuilta täältä)