Epe haastoi minut miettimään tämän hetken lempiasioitani ja ajattelin kerrankin vastata haasteeseen heti sen saatuani. Tein sitten ohjeiden mukaan pienen  kymmenen kohdan listan, jonka jaan nyt teidänkin kanssanne. Tässä siis lempiasioitani, olkaapa hyvät!

1. Auringonsäteiden hyväilystä nautiskelevat värikkäät syksyn lehdet.

2. Maailman paras soittolista, johon ei kyllästy koskaan, vaikka se pyörii soittimessa uudellen ja uudelleen aina työmatkoilla.

3. Hetket, jotka ovat niin kauniita, että ne koettaa samaan aikaan tallentaa sekä verkkokalvoilleen että kameran muistikortille.

4. Oma perhe ja sen erilaiset persoonat.

5. Pitkän kaavan mukaan nautiskeltu aamiainen hyvässä seurassa.

6. Komea nuori mies, joka hymyilee ratikassa ystävällisesti kaikille.

7. Iltatee viltin alla söpöimmästä teemukista ikinä.

8. Harvassa olevat, mutta sitäkin tärkeämmät vapaapäivät.

9. Se mieletön olo suihkussa kovan aamutreenin jälkeen.

10. Runsas, rauhaton, rehellinen, rönsyilevä ja hurjan rakas HELSINKI.

Haastan edelleen Alexan, Johannan, Mintun, Anskun sekä Lindan. Ja tässäpä tytöille vielä haasteen viralliset ohjeet:

  1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi.
  2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille.
  3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan lähettämällä oman lempiasiat -listasi osoitteeseen mokomarket@moko.fi otsikolla: Minun lempiasiani. Ilmoitathan meilissä yhteystietosi. Kaikista lähetyistä lempiasioista valitaan osa ja nämä valitut aiheet tulevat olemaan osa Moko Marketissa järjestettyä esillepanoinstallaatiota, jota päivitetään viikottain teidän lähettämillä lempiasioilla. Jokaisen esiteltävän lempiasian yhteydessä mainitaan lempiasian kertojan nimi ja paikkakunta. Voit seurata myymälän installaatioita Facebook-sivuilta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Moko Markettiin (arvo yht. 150€). Teidän lempiasioiden mukaan elävä Lempiasioita -näyttely rakennetaan viikolla 41 ja arvontaan voi osallistua 3.10- 2.11.2012. Moko Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
  4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein! :)

(muki saatu)