Eilinen meni sen verran penkin alle, että kenkälähetin iltapäiväinen vierailu tuli todellakin hyvään saumaan. Tämän postauksen “asukuvassa” näkyvätkin siksi nyt ne Sorelin syyslahjaksi antamat kumisaappaat, jotka ovat naamioituneet korkokengiksi. Nuo ihanat nilkkurit pitivät jalkani kuivina ja myös näyttivät hyvältä. Kunpa voisin jotenkin vakuuttaa teidät siitä, miten hyvältä nämä tuntuvat jalassa, mutta ei auta kuin vinkata, että kannattaa sovittaa tätä kenkäparia, jos tällaiseen törmää. Kokoluokituksesta kuitenkin sen verran, että tasan 37-jalkaisen omistavana kokoni on Soreleissa 38 ja 2/3 eli kannattaa ottaa 1,5 kokoa isommat kengät kuin muilta merkeiltä.

tuubitoppi – H&M

neule – Object

farkut – H&M

takki – Vero Moda

kengät – Sorel (saatu)

Vielä olisi monta tuntia töitä jäljellä, vaikka monta on jo takana. Eräs kampanja on ihan vaan “hieman” työllistänyt meitä, mutta  taidetaan alkaa olla jo voiton puolella sen kanssa. Onneksi rakastan puuhailla haalareiden parissa, muuten olisin varmasti jo seonnut. Tosin, jos kuuntelee minun ja kollegani Annan juttuja, ei meistä välttämättä kuitenkaan ihan täysijärkistä mielikuvaa saa. Hyvä niin, sillä mitä omituisempi tyyppi on, sitä paremmin tulen yleensä hänen kanssaan juttuun. Vakavat ja hiljaiset ihmiset tuntevat olonsa yleensä seurassani vaan kiusaantuneiksi kuten myös minä oman oloni heidän seurassaan. Onni on omituiset tyypit.

Sitten vielä pieni ilmoitusluontoinen asia. Blogi hiljenee viikonlopuksi, koska tahdon viettää rauhassa aikaa rakkaideni kanssa. Tiedän, että ymmärrätte.