Huomio, haalarirakastajat ympäri Suomen! Olen salassa järjestellyt Kluuvin Jumpin Storeen blogibileitä ja nyt kutsu olisi valmis. Tämän viikon perjantaina eli 21.9. järjestetään siis CHILL OUT -blogibileet, joihin teillä on nyt mahdollisuus saada kutsu. Saan ottaa mukaani bileisiin kuusi lukijaani, joista jokainen saa ottaa mukaan vielä ystävänsä. Yhteensä kutsuja on tarjolla siis kaksitoista kappaletta. Bileet alkava kuudelta illalla ja illan aikana tarjolla on sekä hyvää juomaa että pientä naposteltavaa. Illan aikana tehdyistä haalariostoksista saa makeat 20 % alennusta. Bileissä suoritetaan lisäksi haalariarvonta.

Sitten siihen kivaan extra-osuuteen bileitä. Jotta pääkaupunkiseutulaisia blogibilettäjiä ei suosittaisi, Jumpinin nettikaupasta saa tämän viikonlopun ajan perjantaista lähtien sunnuntaihin asti tuon saman 20 % alennuksen alennuskoodilla BLOGIBILEET. Nyt on siis hyvä aika ostaa se syyshaalari, jota on ehkä täyteen hintaan vain harkinnut. Oma syyshaalarini on väriltään ei-kovin-yllättäen viininpunainen ja se näkyy noissa töissä otetuissa peilikuvissa.

Minun lisäkseni bileisiin kutsuvat lukijoitaan myös Jonna, Aino ja Veera. Odottakaapa, kun näette heidän haalarivalintansa! Mutta nyt siihen kutsuosuuteen. Päätin jo etukäteen, että kutsun itselleen ja yhdelle ystävälleen saavat viisi arvottua lukijaa ja ihan ensimmäinen lukija, joka kommentoi tätä postausta. Arvonta-aikaa on vain keskiviikkoon 19.9.2012 kello 12:00 asti. Huomioithan, että tapahtuman ikäraja on 18 vuotta ja että ovella on nimilista. Kerro siis tämän postauksen kommenttiboksiin, jos haluat mukaan blogibileisiin! :)

(haalari ja kengät saatu)