Pieni hiusavautuminen heti tähän alkuun. On aivan sama, onko hiuksissa tyvikasvua, monihaaraisia tai hamppulatvat, mutta jos hiuksissa on rako, tukka on pilalla. Ai, mikä rako? No, esimerkiksi tuossa alla olevassa kuvassa yksi hiusosio on erottunut jakaukseni paksummalla puolella edessä. Miten voikin noin pieni yksityiskohta pilata koko kuvan, mun muilla tekijöillä ei taas ole mitään vaikutusta meikäläisen mielestä. Är-syt-tä-vää! Kuvitellaan siis tämän postauksen ajaksi rako umpeen ja keskitytään niihin muihin asioihin. Kuten esimerkiksi siihen, että keksin pitkästä aikaa uuden tavan asustaa itseäni.

Sen sijaan, että koettaisin kuristaa itseni kauden trendi-ilmiönäkin pidettyyn statement-kaulakoruun, tuunasin arkisen neuletakkini nopeasti kahdella identtisellä statement-rannekorulla. Kiinnitin isot rannekahlekorut neuletakin hihoihin resoriosien yläpuolille. Koruista juuri rannekorut ovat lähimpänä sydäntäni, joten niiden käyttäminen taitaa olla myös minulle helpointa. Myös sormuksia olen oppinut nyt käyttämään hieman enemmän ja korvakorutkin ovat ihan ok, kun niitä vaan jaksaisi vaihdella. Kaulakorujen kanssa olenkin sitten täysin toivoton tapaus.

toppi – H&M

neuletakki – H&M

farkut – H&M

rannekorut – Jimmy Choo from H&M

kengät – Spirit (saatu)

Asun värimaailma miellyttää silmääni kovasti, vaikka itse sanonkin. Olen haalinut viime viikon aikana viininpunaista vaatekaappiini nin huolella, että voisin kohta kirjoittaa aiheesta ihan erillisen postauksen. Yhden viininpunaisen vaatteen esittelen kyllä mahdollisimman pian teille, sillä ne viedään meiltä töistä ihan käsistä. Tarkoitukseni oli muuten pistää vielä tuon uuden neuletakin päälle musta rotsi, mutta hemmetti, kun lämpöasteita oli taas lähemmäs kaksikymmentä. Meinasin hukkua hikilammikkooni jo tuon ohuen neuleen kanssa. Voisiko se syksy jo alkaa, kiitos! Kiukkuinen lämpöaallon uhri kuittaa. ;)