Heräsin eräänä päivänä kylmään todellisuuteen huomattuani, että kynteni ovat hirvittävässä kunnossa. Erilaisten hivenaineiden puutostilat ja työ, jossa tekee koko ajan jotakin käsillään alkavat näkyä ja tuntua hiljalleen heikkoina ja lohkeilevina kynsinä. Oikeastaan kynteni sekä lohkeilevat että liuskottuvat, joten tilanne on aika surullinen. Apuun riensi onneksi Vivisantén testiin lähettämä apupaketti, joka sisälsi tarvittavat tuotteet 30 päivän kynsikuuriin.

Sisäiseen käyttöön sain unique nail -puristetabletit. Nappeja napsitaan kaksi päivässä ja niitä on paketissa 60 kappaletta. Tabletit vahvistavat kynsiä ja parantavat myös niiden kasvua. Näin siis luvataan, tuloksia pääsen kertomaan vasta kuurini loputtua. Tablettien sisältämällä piillä olen kyllä ennen saanut kynteni kuntoon, joten uskallan väittää, että nämäkin tulevat toimimaan. Ulkoiseen käyttöön taas sain vihreää kynsiöljyä. Sitä sivellään kynsiin pitkin päivää, mutta erityisen tärkeää on muistaa öljytä kynnet ja kynsinauhat yöksi. Luomuöljy ehkäisee erityisesti kynsien liuskoittumista ja pehmentää kynsinauhoja. Tuotteita suositellaan käytettäviksi yhdessä.

Kuuri kestää tosiaan 30 päivää eli suunnilleen kuukauden päästä näette tulokset ihan omassa postauksessaan. Toivottavasti tuotteista on apua, sillä muuten kynteni saattavat vain murentua jonakin päivänä kokonaan pois. :/