Rakastan rutiineja. Siksi tykkäänkin poiketa varsinkin ennen aamuvuoroa Kuuvin Fratelloon, joka on muuten Suomen ensimmäinen sifoni-baari. Valitsen yleensä jäälaten sokerilla tai ilman makusiirappia, jotta työt lähtisivät rullaamaan helpommin. Olen naureskellut naistenlehtien säästösuunnitelmia, joissa usein syytetään take away -kahveja ja muita hömpötyksiä huomaamattomiksi raharei’iksi. Sitähän ne ovatkin, mutta ainakin tämä minun aamurutiinini on sen arvoinen, etten suostu hevillä luopumaan siitä.

Siksi olinkin onnellinen, kun NESCAFÉ lahjoitti Kluuvin Jumpin-liikkeeseemme Dolce Guston Circolo-kahvikoneen. Punaisen paholaisen mukana tuli vielä retrohenkinen kapselitelinekin. Nyt meillä on sitten “taukotila” tavallaan ihan kassan vieressä, kun toisella kädellä voi varastolistoja selaillessa valmistaa kupin kahvia, jääteetä tai vaikka kaakaota. Tässä koneessa on vielä omasta Piccolo-mallistani poiketen rullasäätö, jolla kone osaa automaattisesti valuttaa juuri sen vahvuisen juoman kuin mitä koneen käyttäjä haluaa. Laitetta voi käyttää myös pimeässä, sillä siihen syttyvät LED-valot, kun sen käynnistää.

Rutiinini muuttuivat nyt siis maksullisista ilmaisiksi ja kiitos siitä kuuluu Dolce Gustolle. Uskollinen kahvikonebloggaaja kiittää ja arvostaa! <3