Huomenta! Pääsette nyt seuraani muutamaksi päiväksi kuvien avittamana, sillä viime viikonlopun reissulta kerty aika hulppea määrä valokuvia. Minua pyydettiin More To Love! -blogin tyttöjen kanssa Sokoksen Muotipäiville Jyväskylään juontamaan tapahtumaa ja stailaamaan ihmisiä. Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen päädyimme lähtemään matkaan jo edellisenä iltana, sillä meitä pyydettiin yökylään uuteen hotelliin. Kukapa hullu sellaisesta kieltäytyisi, joten perjantaiaamuna hyppäsimme Helsingistä junaan valmiina 3,5 tunnin junamatkaan.

Työskentelyhytti ja aaamukahvi.

Tietokonehirmu kurkistelee. (Läppäritarra saatu.)

Punaiset syyskynnet.

Aikainen lounas oli suosikkisalaattini.

Sain matkaseuralaisiltani uuden MTL-kalenterin!

Tytöt töihinsä keskittyneinä.

Luulisi, että tässä pidellään matkalaukkuja paikallaan…

… mutta todellisuudessa niille annettiin vauhtia kilparullausta varten! :D

Majoituimme Jyväskylässä Solo Sokos Hotel Paviljonki -hotelliin. Sekä hotelli että illan ruokailumme oli tosiaan maksettu etukäteen. Hotelli oli siisti ja tunnelmallinen. Varsinkin aamiainen, jota en tajunnut valokuvata, oli mieletön. MTL-tytökin kehuivat sitä ja he ovat maistelleet läpi monia Sokos-hotelleja juontokeikoillaan. Minä ja Peppihän emme suostuneet nousemaan aamiaispöydästä ennen pannareiden maistamista, niin hyviltä ne näyttivät. Ja maistuivatkin lopulta!

Viihtyisä hotellimme on aivan rautatieaseman vieressä.

Myös mielikuvitusystävälleni oli pedattu sänky. ;)

Mietiskelytuolini.

Huoneeseeni paistoi kauniisti ilta-aurinko.

Hengasin kylläkin aika paljon Mimmin ja “Pepan” huoneessa.

Kotiutumisen jälkeen siirryimme huoneistamme hotellin alakertaan Trattoria Aukioon herkuttelemaan meille valmistetulla herkkumenulla. Istuimme pöydässämme kauan ja kehuimme ruokalajeja kilpaa kaiken hysteerisen nauramisen välissä, sillä sitähän riitti runsaasti. Oli pakko kurkistaa ruokalajien hinnat menusta ja tuossa ravintolassa on kyllä hinta-laatusuhde kohdallaan. Kannattaa testata, jos satutte Jyväskylässä asumaan tai vierailette siellä joskus.

Ihastuttavan rääväsuiset ruokaseuralaiseni.

Alkuruoka vei kielen mennessään.

Risotto sai meiltä täydet pisteet.

Pääruoka oli herkullista ja täyttävää.

Jälkiruoka näytti tavalliselta, mutta räjäytti yllättäen tajunnan.

Ateria päättyi kahviin ja pieneen suklaaherkkuun.

Seuraava aamu alkoi asukuvilla. Päätin tunkea päälleni samalla kertaa niin monta suosikkivaatetta kuin mahdollista. Lopputulos oli aika “viikinkinen” pörrötukkineen kaikkineen, mutta tykkäsin kovasti. Tulipa samalla testattua, että noilla kengillä jaksaa kävellä edestakaisin tasan neljä tuntia, sen jälkeen oli pakko vaihtaa pari senttiä matalammat saappaat jalkaan. Tämä asu toimii muuten paremmin edestä kuin sivulta, sillä tuo silkkitoppi luo aikamoisen mahaefektin sivulta kuvattuna, kuten tulette pian huomaamaan! :D

farkut – H&M

tuubitoppi – H&M

silkkitoppi – H&M

karvaliivi – H&M

kengät – Jeffrey Campbell

Oma pieni näytöslavamme.

Lukijamallikseni stailausmuotinäytöksiä varten valikoitunut my little alice -blogin Ida oli paikalla jo hyvissä ajoin ja aloitimmekin päivän kiertelemällä naisten vaatteita ja asusteita. Tehtävänäni oli koota kaksi asukokonaisuutta, joista toinen olisi hieman juhlavampi. Kun asut oli valittu, Ida lähti meikattavaksi ja minä jäin MTL-tyttöjen kanssa hengailemaan blogiloungeemme. Autoimme Sokoksen asiakkaita pukeutumispulmissa ja juttelimme mikrofoniin hieman syksyn trendeistä.

Ida ja ihanat latvat!

Mimmi “omalla” osastollaan.

Halittavat työkaverini.

Tyttöjen malli (Jonna) odottelee vuoroaan blogiloungessa.

Tarjolla oli muotilehtiä ja vaahtokarkkeja.

Moksu, rakkauskengät ja pöyhimätön tukka.

“Pepa” juontaa!

Lukijoita tuli moikkaamaan useampi kuin koko ns. blogiurani aikana yhteensä. Oli kiva jutustella heidän kanssaan, kun sille oli varattu aikaa. En oikein osaa suhtautua moikkaamisiin, kun olen liikenteessä “siviilinä”, mutta nyt, kun minut oli palkattu paikalle MouMouna ja tarkoitukseni oli nimenomaan olla tavoitettavissa, lukijatapaamiset tuntuivat aivan ihanilta. Terveisiä siis kaikille teille, jotka uskaltauduitte moikkaamaan ja halimaan. Oli ihanaa saada nimimerkeille kasvot! <3

Kaverikuva.

Vähän isompi kaverikuva.

Lopulta oli aika valmistautua ensimmäiseen stailausnäytökseen loungelavallamme. Mimmin ja Pepin stailauksia en tajunnut omalla kamerallani kuvata, mutta ne löytää varmasti jossakin vaiheessa tyttöjen omasta blogista täältä. Minun kasaamani asut olivat poikamais-tyttömäinen shortsiasu sekä mustalaisvivahteinen city-soturiasu. Jälkimmäinen oli hankala kuvata, sillä se näytti paljon paremmalta luonnossa, mutta tuo ensimmäinen asu tallentui aika kivasti kamerallekin. Kokomustan asun maksimekko ja toisen asun shortsit ihastuttivat malliakin niin, että päivän jälkeen Ida tuhlasi palkkiolahjakorttinsa niihin.

Mimmi kurkistelee.

Loppusilaus ennen muotinäytöstä.

Semisti sekainen vaatevarastomme.

Peppi varasti mallini toisen kengän ja osti lopulta kenkäparin itselleen! :D

Pistin Idalle “marsupipon” päähän. Eikö olekin söpö?

Asu yksi leikitteli murretuilla sävyillä.

Asu kaksi oli kunnianosoitus mustalle värille, jota en oikein osaa käyttää.

Tytöt haastattelevat malliaan.

Ida esittelee, kuinka maksimekon kanssa voi pukea bootsit.

Sellainen juontoilme.

 Toisen näytöksen jälkeen lähdin käymään limutankkauksella. Kun palasin taukotilasta, kollegani olivat ottaneet haltuunsa kamerani ja sieltä löytyikin sitten yllätykseni mukava kasa erilaisia kaksarikuvia. Kiitos vaan, tytöt! Viimeinen tunti kului kuin siivillä ja lopulta hyvästelin haikeana kaikki. Ennen lähtöäni kävin vielä ostamassa erään tuotteen stailaamistani asuista itselleni. Paljastan myöhemmin, mitä kassan kautta oikein lähtikään mukaan, mutta vihjeenä vaan, että moni muukin sortui samaan ostokseen muotinäytöksen jälkeen. ;)

Coca-Cola Zero se naisen tiellä pitää! <3

KIITOS TÄSTÄ!

Halikuvatus.

Stailaaja ja malli pitkän päivän jälkeen.

Huhhuh, päästiinpä tuo stailauspäivä loppuun viimein. Kerrankin tajusin nappailla valokuvia tarpeeksi, tekstin kirjoittamiseen menikin sitten muutama tunti. Kumman paljon tähän bloggaamiseen saa uppoamaan aikaa, jos tämän tahtoo tehdä kunnolla ja huolella. Tämän noin viidenkymmenen kuvan ja ihanien muistojen täyttämän postauksen jälkeen tahtoisin sanoa vielä jotakin MTL-tytöille, Idalle, lukijoilleni sekä tietysti Sokoksen väelle. KIITOS!