Rakas Lady Gaga! Toivottavasti et pahastu, kun lähestyn sinua kirjeellä. On niin paljon, mitä tahtoisin sinulle kertoa, että ajattelin kirjoittaa ajatukseni ylös sen sijaan, että pitäisin ne sisälläni. Asia on nimittäin niin, että olen rakastunut sinuun.”

“Huomasitko, että kun valot sammuivat areenalla ennen esiintymistäsi, yleisössä loisti satoja rusetteja? Niin moni tahtoi kunnioittaa sinua ja suloista rusettikampaustasi. Toivottavasti tiedät, että vaikka on kuinka pimeää, me olemme siellä pimeydessä istumassa ja odottamassa sinua. Ruseteilla tai ilman. Et ole koskaan yksin.”

“Kiitos, kun esitit monta suosikkikappalettani niin upeasti. Onnistuit tälläkin kertaa näyttämään muutamasta laulustasi sellaisen puolen, että sait minut rakastumaan niihin. Balladiksi muutettu Hair esimerkiksi sai minut herkistymään kyyneliin asti.”

“Arvostin, kun pidit kappaleidesi välissä tauon vain istuaksesi lavan reunalle ja katsoaksesi, mitä fanisi ovat sinulle hankkineet ja tehneet. Ystäväni oli myös nähnyt, että ennen keikkaasi olit kätellyt ihmisiä ja jakanut nimikirjoituksia hotellillasi. Arvostan sitäkin kovasti, täytit monen ihmisen haaveet tuona päivänä.”

“Oli upeaa, kun tälläkin kertaa soitit muutaman kappaleen itse pianolla ja rauhoituit hetkeksi energisten tanssinumeroiden välillä. Pidin myös siitä, että bändi oli näkyvillä ja sai kiitosta sinulta. Upeastihan he kyllä soittivat! Toivon, että moni sellainen, joka ei ole aiemmin arvostanut laulutaitoasi, oli kuuntelemassa sinua. Nostit ihoni kananlihalle äänelläsi.”

“Se vaiva, mikä kiertueesi eteen on nähty, välittyi varmasti jokaiselle kuulijalle ja katsojalle yleisössä. Lavasteet, taustajoukot ja sinä – te kaikki olitte moitteettomia. Kiitos siis sinulle kaikesta. On tärkeää, että sinunlaisesi vaikutusvaltainen ihminen puhuu yksilöllisyyden puolesta. Olen itsekin vasta muutaman viime vuoden aikana oppinut, ettei muista kannata välittää, vaan pitää olla uskollinen itselleen ja sille, mitä on. Palaathan pian luoksemme Suomeen.”

PS. Itkin toisen kerran konsertin aikana, kun pyysit nuoren fanisi eturivistä kanssasi lavalle ja lauloit hänelle. Se oli kaunis ele sinulta.

Rakkaudella,

MouMou

(liput konserttiin saatu)