Viikon paras alennus löytyi Nellyn megasuperaleista, joita mainostettiin 50-70 % alennuksilla. Alennusprosentit kuulostivat sen verran hyviltä, että kävin selailemassa tuotevalikoimaa. Yllätyin siitä, kuinka paljon tuotteita oli “alennettu” aivan näennäisillä alennusprosenteilla. Paras löytämäni esimerkki näkyy alla. Mietin hetken, onko näin säälittävien alennusten laittaminen tarjolle edes laillista. Mutta kannattaa ostaa nyt ne Hunterin kumisaappat, kun Nellystä tilatessa säästää pitkän pennin eli euron! :D

Viikon paras huulipuna on Lumenelta saadun  Wild Rose Natural -huulipunan sävy 8 (Beige Nude). Huulipuna on voidemainen kiiltopuna, joka on hyvin kosteuttava ja miellyttävä huulilla. Sarjan sävyt ovat niin luonnollisia ja kuultavia, että niitä voi lisäillä jopa ilman peiliä. Tällainen kevyempi puna, joka ei ole meikin huutomerkki, vaan huolittelee vain kantajansa ulkonäön, on kaivattu tuttavuus kesän räikeiden punahuulien jälkeen. Tässähän aletaan pelottavasti liikkua kohti 90-luvun punaruskeita huulia. ;)

Viikon paras mekko löytyy Aarikan liikkeen ikkunasta Espalta. Puinen mekko on kasattu erilaisista koruista ja sen värimaailma on kerrassaan herkullinen. Juuri tällaisia näyteikkunoita pitäisi olla enemmän! Tuon ohitse oli vain mahdoton kävellä pysähtymättä. Vielä kun olisin niin taitava valokuvaaja, että olisin saanut mekon kuvattua ilman näyteikkunan rumaa heijastusta.

Viikon paras luomuburgeri on löytynyt. Meikäläisen rakastamaan annokseen kuuluu luomutäyslihapihvi, luomusämpylä ja luomuranskalaiset, coleslaw-salaattia, vihreää salaattia ja sriracha-majoneesia. Kokonaisuus on sekä harmoninen että herkullinen. Tästä tulee takuulla masu täyteen ja makuhermotkin tyydyttyvät sinä sivussa. Hintaa annoksella on inhimilliset 13,50 euroa, mutta maksaisin vaikka tuplahinnan tästä herkusta. Aterian tarjoilee viihtyisä Café Carusel!