Vielä alkuviikosta luulin palaavani sunnuntaina töistä väsyneenä ja painuvani suoraan pehkuihin. Kaikki kuitenkin muuttui, kun tapasin nykyään Universal Musicilla työskentelevän Pepin lounaan merkeissä. Neiti tahtoi lahjoa minua keikkalipuilla ja kerroinkin lähteväni sunnuntaina mielelläni ihailemaan popin kuningatarta ensimmäistä kertaa elämäni aikana. Lounaspaikkanamme toimi muuten Moko Market & Café, jonka salaatteihin pelkään koukuttuvani. Se on niin lähellä ja sinne kävelee vain hetken, joten en ihmettele, jos jossakin vaiheessa löydän itseni sieltä lounaalta parikin kertaa viikossa! Ainakin lihapullasalaatti oli herkullista leipälisukkeineen ja kastikkeineen.

Se, mitä lounaalta jäi konkreettisesti käteen, oli kasa hyvää musiikkia ja liput Madonnan konserttiin. Konserttiseuraksi nappasin yllättäen naapurini Jonnan (oikealla), mutta myös ihastuttava Veera (keskellä) osallistui rientoihin. Itsestäni sain otatetuksi tuon yhden kuvan, mutta siitä selviää oleellinen. Aiemmin tänä vuonna saamani Marlies Dekkers -rintsikat pääsivät käyttöön, mutta mitenkään kummasti en jaksanut olemukseeni pitkän työpäivän jälkeen panostaa. Näissä kuvissa kaikkia hymyilytti, mutta kahden tunnin odottelun jälkeen sekä hymyt että ilman lämpötila alkoivat hyytyä.

Itse keikka, joka alkoi siis tylysti yli kaksi tuntia myöhemmin kuin mitä oli kerrottu, oli suoraan sanottuna pettymys. Ja olisi ollut, vaikka keikka olisi alkanut ihan ajallaankin. Tiedän, että osa ihmisistä tulee suuttumaan tästä mielipiteestäni, mutta mitä se on minulta pois. Tai oikeastaan, mitä minun pettymykseni on heiltä pois. Ilmaislippu tai ei, arvostan ainakin itse niitä bloggaajia, jotka kertovat tapahtumista rehellisen mielipiteensä. Voin tosin nytkin kertoa, että Madonnan lavasteet olivat upeita, tanssikoreografiat todella mietittyjä ja keikan fiilis tempasi heti ensimmäisistä hetkistä mukaansa. En vaan silti saanut sitä, mitä lähdin hakemaan.

Nyt on kuitenkin Madonna nähty livenä ja pakko myöntää, että Lady Gaga, johon rouvaa on useasti verrattu ja jonka näin esiintymässä pari vuotta sitten, hakkasi tämän “rautamamman” kyllä ihan sata-nolla sekä laulutaidossa että keikan yleisessä fiiliksessä. Gaga ei autotuneen tai playbackiin juurikaan turvautunut ja rajuissa tanssi- ja teatterikohtauksissa biisien aikana sekä laulujen välillä oli suunnilleen hyvä maku vielä tallella. En siis ihmettele, mistä jotkut ihmiset MDNA-kiertueella ovat suivaantuneet. Moni pettyi täällä Suomessakin, mutta onneksi paikalla oli myös kasoittain faneja, jotka saivat juuri sitä mitä halusivatkin. Good for you. :)