Hyvää huomenta, rakkaat lukijat! Ajattelin näin vapaapäivän kunniaksi paljastaa teille uusimman herkun, johon olen itseni koukuttanut. Olen taas laiskistunut hieman aamiaisen suhteen aamiaista boikotoivan seuran vuoksi, mutta nyt yritän tsempata itseäni muistamaan tuon päivän tärkeimmän aterian useammin. On liian helppoa vetää vaan rankat kahviöverit, joiden voimalla jaksaa suunnilleen sinne lounaaseen asti. Jos siis hyvä tuuri käy eikä saa kiukkukohtausta verensokerin laskiessa.

Aivan ensiksi tätä herkullista aamupalaa varten tarvitaan tietysti söpö kippo. Tämä aamiaiskippo täytetään mansikan ja banaanin siivuilla, kokonaisilla mustikoilla sekä paksulla, turkkilaisella jogurtilla. Koko komeus kruunataan vielä mantelilastuilla ja hunajalla. Jotenkin tästä hassusta sekamelskasta syntyy harmoninen kokonaisuus, joka katoaa aamiaiskiposta yllättävän nopeasti ja pitää pienen masun tyytyväisenä pitkään. :)