Tämä 21 vutotias naisen alku, ei ole ikinä osannut pelata konsolipelejä! Motoriikkani ei ole ikinä kehittynyt liikuttelemaan tatteja/hakkaamaan nappeja, kuten haluaisin pelihahmon liikkuvan :D Eikä kärsivällisyyteni ole riittänyt opettelemaan.

Omista kyllä pleikkarin, mutta pelailen sillä vain ainoata peliä, jossa olen hyvä; singstaria! :D Mahtava peli illanistujaisiin/etkoille! :)

Hmm.. tässä vaiheessa herää kysymys; Minkä takia osallistun tähän arvontaa?
-Ei, en aijo testata hermoja ja opetella konsolin saloja. Tuo pieni parkahan on kompaktin kokoinen seinään heitettäväksikin! Verraten isompiin veljiinsä, houkutus ilmakaareen on todella suuri! :D

-Ajattelin olla ihanin isosisko ja osallistua arvontaa, jotta veikallani olisi mahdollisuus voittaa tuo himoittu käsikonsoli! Veljeni on 15 vuotias ja syksyllä omilleen muuttava, joten varaa uusiin hienouksiin tuskin jää… Olisihan tuo aivan mahtava yllätyslahja joka teinille!!

On aika julkistaa aiemmin tänään päättyneen arvonnan voittaja myös täällä blogin puolella. Tämän postauksen alussa siteeratun voittoisan kommentin jätti arvontapostaukseen nimimerkki Nanna ja hyvän arpaonnen lisäksi hän tulee kohta omistamaan  mahtavan PlayStation Vita -pelikonsolin sekä Gravity Rush -pelin (kuvassa) samaiselle laitteelle. Tuhannesti onnea voittajalle, sinulle on lähetetty sähköpostia. Kiitokset vielä kaikille osallistujille! :)