Maistuisiko komeilla miesnäyttelijöillä höystetty draamakomedia miesstrippareista? Magic Mike tarjoilee härskiä huumoria ja mieskomeutta kaikille sellaista kaipaaville. Parastahan on se, että filmin käsikirjoitus perustuu kuulemma osittain erään päähenkilön (Channing Tatum) henkilökohtaisiin kokemuksiin miesstripparina olemisesta, kun hän oli vasta 19-vuotias kollipoika. Uskaltaisin siis veikata, että leffasta on saatu aika todentuntuinen. Elokuvan trailerin voi katsoa tästä linkistä ja jos se sytyttää yhtään…

… kannattaa ehdottomasti osallistua tähän alla olevaa arvontaan! Arvon kymmenen lippupakettia, joista jokainen sisältää leffalipun sekä paketin voittajalle että yhdelle hänen ystävistään. Jaossa on siis yhteensä kaksikymmentä lippua, jotka arvotaan kahden lipun paketeissa. Lippupaketin voi voittaa kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin torstai-iltaan (23.8.) kello 20:00 mennessä, miksi juuri sinun ja ystäväsi pitäisi päästä katsomaan tämä kuuma pätkä ennakkoon.

Ennakkonäytöksen järjestävät More To Love! -tytöt ja näytös pidetään torstaina 30.8.2012 Klo 18.00 Helsingissä. Paikka ilmoitetaan voittajille ja paikalla olisi hyvä olla jo kello 17.30. Leffassa on tekstitykset sekä suomeksi että ruotsiksi. Valitettavasti en itse pääse paikalle, mutta toivottavasti te nautitte elokuvakokemuksesta. Elokuvan ikäraja on 12, joten ethän osallistu arvotaan, jos olet sitä nuorempi. Niitä puolialastomia miehiä ehtii kyllä katsella vielä monta kertaa vähän vanhempana. ;)