Viikon paras päivitys tuli ladattua heti lauantaina sen ilmestyttyä. Uuden Nokian Lumia 900 -älypuhelimen mukana tuleva ja vanhemmille Lumia-malleille (800 ja 710) Marketplacesta ilmaiseksi(!) ladattavissa oleva sovellus mahdollistaa suosikkitelevisio-ohjelmista nauttimisen puhelimen ruudulla. Nokia TV viihdytti minua junamatkani ajan testipuhelimessani mm. Salattujen elämien uusimmalla jaksolla. Ohjelmat näkyvät koko näytön kokoisina. Arvatkaapa mikä on parasta sovelluksessa? Salkkareissa ei ole tämä kautta ollenkaan mainoskatkoja, toisin on telkussa ja Katsomossa.;)

Viikon paras biisi on bongattu Glee-sarjasta, koska radiotahan en kuuntele enää nykyisin ikinä. Kyseinen kappale on kuulemma kova hitti ympäri maailmaa ja se kolahti myös minuun erikoisella raikkaudellaan. Biisin esittää Fun ja sen nimi on We Are Young. Pisteet oudoimmasta musiiikkivideosta ikinä, katselin sen kuitenkin otsa rypyssä alusta loppuun.

Viikon paras tuotelahja tuli Samsonitelta. Benettonin musta matkalaukkuni on niin iso, että sitä ei viitsi lyhyillä lomilla raahata puolityhjänä mukana, vaan tällainen pienempi laukku on esimerkiksi viikonloppumatkoille juuri passelia kokoa. Värinä on poltettu oranssi ja takuuta annettiin hurjat 25 vuotta. Ja tämähän on siis juuri sellainen Cosmolite-matkalaukku, jota olen kuumeisesi tuloksetta tavoitellut Around the world in 80 Clicks -pelissä. Nyt sitten pitäisi vaan voittaa 800 euron matkalahjakortti tai vaikka lennot Espanjaan, sillä rahaa ei sellaisiin ihanuuksia tällä hetkellä ole.:/

Viikon paras löytö tuli tehtyä ihan ilmaiseksi omasta vaatekaapista. Kirahvilaukku on ollut mukanani jo laittoman monena päivänä, kohta se pitää antaa takavarikoitavaksi tai se kasvaa kiinni kainalooni. Ostin tämän joskus Hennesin alesta enkä kuitenkaan käyttänyt varmaan vuoteen. Jotkut vaatteet ja asusteet vaan tarvitsevat oman aikansa ennen kuin niitä voi käyttää. Kirahvikuosiselle kirjekuorilaukulle se aika koetti nyt.

Viikon paras hyväksyminen tapahtui eilen, kun päätin, ettei tähän tukkaan mitään punaista pistetä. Tämä ruskeankirjava väri on täydellinen minulle juuri tällaisena! Piti vaan taas tuijottaa omaa peilikuvaa hetki, että tajusin nykyisen hiusvärin olevan juuri passeli väri kesähiuksille. Se pysyy kivana, vaikka vaaleat raidat vaalenisivat auringossa entisestään eikä tyvikasvukaan niin häiritse muutenkin vähän levottamassa hiustyylissä.