Postauksen otsikko oli ensin “olkainapuri”, mutta se olisi kuitenkin aiheuttanut sen verran maistelua ja ihmetystä, että vaihdoin sen suosiolla selkeämpään. Erään kaupan, en vaan kuollaksenikaan muista, oliko se nyt KappAhl, LindexH&M vai mikä, alusvaateosastolta löytyi ihana pikkuinen apuri.

Kuulun siihen klaaniin, jotka eivät tahdo rintsikoidensa olkaimien näkyvän painijanselkätoppien alta, joten hankin kiristysväkäsen mielenrauhani takaamiseksi. Sillä yhdistetään rintsikoiden olkaimet selästä niin, että ne eivät näy topin alta. Sitä oikeaa pujotustyyliä en ole vielä keksinyt, vaan pujottelen olkaimet tuohon valkoiseen hököttimeen joka kerta hieman eri tavalla. Ostin saman kaverin mustanakin, mutta sen olen tainnut jo hukata jonnekin. Tämä ei näy topeista läpi, joten valkoisellakin selviää kyllä.

Tästä saattoi tulla informaatioköyhin postaus ikinä, kun en muista tämän ihanan keksinnön hintaa tai ostopaikkaa tai tiedä oikeaoppista käyttötapaa. Pointtini onkin se, että jos haluatte ratkaisun samaiseen ongelmaan, nyt tiedätte, että sellainen on olemassa. Vai onko teille ihan sama, näkyvätkö ne olkaimet vai eivät?:)