Otan tänne maalle usein mukaani testikosmetiikkaa, koska kylpyhuoneen kaapissani on taas meneillään aikamoinen purkkiruuhka. Viimeksi raahasin muutama viikko sitten tänne eräästä lehdistötapahtumasta saamani Hydra Vegetal -ihonhoitosarjan. Tehokosteuttava sarja on Yves Rocherin vastaus janoiselle iholle ja tätä on nyt testailtu kolme eri-ikäisen naisen voimin. Koska kesäauringolla on paha tapa kuivattaa ihoa, ajattelin esitellä sarjan teille jo nyt alkukesästä. Toivottavasti pelastan tänä kesänä edes yhden ihon nestehukalta, vaikka se olisi sitten tämä omani.

Sarjan käyttö aloitetaan puhdistusgeelin tai hellävaraisemman puhdistusemulsion voimin. En yleensä pakota missään ihonhoitosarjassa itseäni valitsemaan näiden tuotteiden väliltä, vaan herättelen ihoni aamulla viileällä vedellä ja puhdistusgeelillä, kun taas illalla puhdistan meikit kasvoilta puhdistusemulsiolla- tai maidolla. Tämän sarjan tuotteet ovat sen verran kosteuttavia, ettei ihoni kaivannut niiden jälkeen kosteusvoidetta toisin kuin yleensä. Ihonpuhdistuksen jälkeen seuraa tietysti kasvovesi, joka on sekin hyvin kosteuttava, minkä vuoksi minulta napsahtaa tuotteelle iso plussa.

Kun iho on valmis vastaanottamaan tehoaineita, on aika kaivella esiin täyteläinen hoitovoide. Tämän imeytymisessä kestää aika pitkään, joten käytän tätä mieluiten yövoiteena. Tästä on olemassa kevyempi geelivoideversiokin, joka saattaisi olla paremmin sopiva meikin alle, mutta sitä en ole iholleni kokeillut. Yöksi levitän voiteen alle tehokosteuttajan eli eräänlaisen seerumin, joka saa tehdä yön aikana taikojaan. Tehokosteuttajaa käytän joskus sellaisenaan päivävoiteena.

Tuossa kuvassa näkyy myös tehogeeli ryppyjä vastaan, mutta sen minulta takavarikoi äitini, joten valitettavasti en jaa nyt siitä omia käyttökokemuksiani. Äiti taas  on vahvasti sitä mieltä, että mikään ei voita legendaarista etanavoidetta, joten en nyt kommentoi geeliä suuntaan enkä toiseen.

http://picasion.com

Tällä hetkellä koko sarja on näköjään myynnissä tutustumishintaan, mikä tarkoittaa sitä, että jokaisen sarjan tuotteen hinnasta on napsaistu suunnilleen puolet pois. Tarjolla on näköjään myös kolmen tuotteen kokeilusetti, jos ei tahdo ostaa ns. sikaa säkissä. Ainakin minä arvostan tuollaisia kokeilupaketteja, kun koskaan ei voi tietää, miten iho johonkin tuotteeseen reagoi.

Pakko muuten huomauttaa, että linkitin tuotteet erillisinä tähän postaukseen, jotta niistä olisi helppo lukea lisätietoja. En siis tee mitään osto- tai klikkausyhteistyötä merkin kanssa, vaan ajattelin vain helpottaa teidän elämäänne. Muutenkin tästä aiheesta on kyselty viime aikoina, joten voin todeta ihan yleisestikin, että vaikka ostaisitte tuhansilla euroilla linkkieni kautta tavaraa, minä en hyödy siitä rahallisesti senttiäkään. Ei siis huolta, jos joku siitä stressasi!:)