Koska tähän aikaan vuodesta ei tarvitse enää piilotella pakkasesta punaisina hohtavia poskia, vaihdoin meikkivoiteeni vähemmän peittävään. Kesäisin en käytä yleensä meikkivoidetta ollenkaan, mutta keväällä tykkään vielä tasoittaa ihoni sävyä sävyttävällä päivävoiteella tai kevyellä meikkivoiteella. Tällä hetkellä käytän meikkipohjaani Indiedaysin syntymäpäiväkampanjan kautta saatuja Maybellinen Fit Me -tuotteita.

Meikkisarjan ideana on, että kun löytää oikean meikkivoidesävyn, sen seuraksi on helppo napata “sovittamatta” myös puuteri, peitevoide ja poskipuna. Monet kuluttajat hullaantuivat tällaisesta helpotuksesta meikkishoppailuun, mutta onko tämä todella niin uusi juttu? Esimerkiksi Lumenen tuotteita käyttäneenä olen jo tottunut siihen, että samalla sävynimellä voi ostaa toisiinsa täydellisesti sopivat meikkivoiteet ja puuterit.

En välttämättä tosin ole paras henkilö tätä keksintöä arvostelemaan, sillä en aina edes käytä saman sarjan meikkipohjatuotteita. Siksi en ehkä ole osannut kaivata pohjustustuotesarjaa, josta voi numerokoodeilla löytää toisiinsa sopivat sävyt. Kai tämä keksintö sitten joidenkin elämää helpottaa.

Muutaman viikon tutustumisen jälkeen pidän kyllä näistä tuotteista, vaikka en konseptista niin kovin innostunutkaan. Meikkivoide peittää ihon virheet, mutta antaa oikean ihonsävyn tavallaan kuultaa läpi sitä vain korostaen. Puuteri taas levittyy keveästi ja kestää hyvin. Käytän sitä T-alueella kiiltoa vähentämään, joten siitä en tiedä, miten se reagoi, jos sitä sutii koko kasvoille hieman raskaammalla kädellä. Peitevoidetta tai puuteria en tästä sarjasta ole vielä ehtinyt testailla.

Miinuksina mainittakoon, että ainakin allekirjoittaneesta tuntuu, että tätä meikkivoidetta joutuu käyttämään isompia määriä kerralla kuin muita meikkivoiteita, jotta voidetta riittää kasvojen reunoille asti. Tämä tietysti vaikuttaa meikkivoidepullon kestoon. Myös puuterin vipassa olisi varaa parantaa, se kun on kovin kömpelö ja halvan oloinen.