Arvontaputki alkaa olla suurta loppuhuipennusta vajaa täysi. Loppuviikosta saattaa nimittäin räjähtää. Vihjailinkin jo hieman etukäteen Olivia & Oscarin arvonnasta ja tässä se nyt tulisi maanantaita piristämään. Ulkomuodoltaan uudistuneen nettikaupan kunniaksi päätimme järjestää yhteistyössä pienen arvonnan jo toisen kerran tämän blogin aikana. Kyseessähän on siis sama nettiputiikki, josta sain kissamaisen gaalamekkoni. Naisten vaatteita ja asusteita rapakon takaa saa itselleen helposti ja hyvään hintaan. Tuotteista on valittu myyntiin vain parhaimmat.

Omia suosikkejani nettikaupan valikoimista ovat mm. tuon yllä olevan kollaasin söpö valkoinen minimekko erikoisella helmalla, vähän etnisempi viininpunainen maksimekko kauniilla ja jopa vähän korumaisella niskalenkillä sekä kevääksi sopiva hempeä neulepaita ylipitkillä hihoilla. Myös tämän haaveasun keveä mekko ihastuttaa allekirjoittanutta edelleen mintunvihreydellään.

Mutta eihän tässä nyt ollut tarkoitus tutustua minun suosikkivaatteisiini, vaan teidän! Kertokaapa siis tämän postauksen kommenttiboksiin linkin kera iltaan kello 23:59 mennessä, minkä vaatteen Olivia & Oscar -nettikaupasta valitsisitte, jos saisitte valita mitä tahansa. Kaksi onnekasta voittaa haluamansa tuotteen (pois lukien takit sekä DM-laukut). Nyt siis unelmatuotteita paljastamaan.:)