Kissapostausvaroitus on nyt annettu. Tulette kohta näkemään, mitä kaikkea hieman liian pienellä pahvilaatikolla voikaan tehdä. Kuvailin sohvalta Finskin leikkejä, mutta siinä vaiheessa, kun aloin kuvata videota, katti otti jalat alleen ja pinkoi yläkertaan. Onneksi ehdin silti tallentaa kameralleni monta otosta yliaktiivisen katin tempauksista. Nauttikaahan.:)

“Joskus pelkkä söpössä pahvilaatikossa istuminen alkaa tympiä. Huonekalutkin ovat toki kivoja, mutta tunnustakaa pois, että joskus niitä tekee mieli vaan käyttää väärin. Takuulla tekin olette istuneet tuoleilla selkänoja jalkojenne välissä tai maanneet sohvalla selkä istuintyynyllä jalat kattoa kohti ojennettuina.

Ahdistusta saattaa kuitenkin helpottaa jo niinkin yksinkertainen toimenpide kuin huonekalun ylösalaisin kääntäminen ja sinne vauhdilla huoneen toisesta reunasta syöksyminen. Ja tiedättekö muuten mitä? Jos minä en näe teitä, tekään ette näe minua. Ettehän..?

Välillä voi onneksi harrastaa suosikkiaktiviteettiaan eli pahvilaatikon nakertamista. Pahvinpalat on niin mukava räkiä mahdollisimman kauas nakerruspaikalta, mutta jostakin syystä ihmiset eivät osaa arvostaa tätä erityistaitoani. Taitavat vaan olla vähän kateellisia tylsine hampaineen.

Vaikka vilkkaaksi haukuttu mielikuvitukseni keksii monia leikkejä pahvilaatikossa, lopulta sitä kuitenkin huomaa, että parasta on pahvilaatikossa nukkuminen. Vaikka uniasento olisi kuinka epäergonominen tahansa.”

Finski