Nyt kun kerta liikuntapostausta pukkaa, heti tähän alkuun olisi hyviä uutisia pääkaupunkiseudulla asuville. Yhteistyökumppanini Hakaniemen Lady Line tarjoaa kevään kunniaksi kolme ilmaista treenikertaa uusille tutustujille huhtikuun ajan. Tällä kertaa uusi tutustuja saa ottaa myös ystävänsä mukaan ja hänkin saa kolme ilmaista treenikertaa. Tarjous koskee täysi-ikäisiä naisia, jotka eivät ole aiemmin tutustuneet tähän treenipaikkaan. Edun saa käyttöönsä lähettämällä nimensä ja puhelinnnumeronsa sähköpostitse osoitteeseen hakaniemi@ladyline.fi ja mainitsemalla, että lukee MouMou-blogia.

Sitten sisäliikunnasta ulkoliikunnan pariin. Otin tässä yhtenä päivänä aamulenkille kameran mukaan kuvatakseni hieman fiiliksiä yksityiskohtakuvina täältä keväisestä lumimaailmasta. En tosin malttanut kuvailla kuin hetken, sillä lenkkifiilis oli ihan taivaissa ja se piti hyödyntää. Jotenkin ristiriitaista, kun toisella puolella saattaa olla parin metrin lumivalli jäniksenjälkineen ja toisella auringon juuri kuivaamaa asvalttia. Ja vaikka taivaalta tuiskuttaisi välillä lunta, ulkona on kuitenkin niin lämmin, että siellä melkein tarkenisi pitkähihaisella trikoopaidalla.

Lähdin tuttuun tapaani lenkille suoraan sängystä. Kun etsii illalla lenkkivaatteet valmiiksi sängyn viereen, voi aamulla vain vaihtaa pyjaman trikoisiin ja pinkaista hammaspesun kautta pihalle. Ihan täydellistä! Raittiissa ilmassa herää ihanasti ja kun malttaa aloittaa jolkottelun rauhallisesti, lihaksetkin lämpiävät lempeästi. Aamulenkin optimaalinen pituus omaan makuuni on 6-11 km, mutta tämän olen huomannut olevan hyvin ihmiskohtaista. Toisilla kun ei juoksu kulje yhtään tyhjällä vatsalla.

Tiedättekö muuten, mistä tulee kroppaan kaikista ihanin olo? Siitä, kun pääsee aamulenkin jälkeen saunaan. Parhaassa tapauksessa jostakin kylpyhuoneen uumenista löytyy vielä mutanaamion jämät, jotka voi sivellä iholle vaikuttamaan. Vannon, että vartin päästä olo on vähintään kuin uudelleensyntynyt. Uskokaa pois, avaimet onneen löytyvät lenkkipolun varrelta ja saunan lauteilta.:)