Taistelin tänään ns. linnanneito-geeniäni vastaan. Olen ruikuttanut komeita ja vähemmän komeita prinssejä pelastamaan minut ruokatarvikkeita jäädyttävän(!) jääkaapin kiroukselta, mutta prinssit ovat vain tylysti käskeneet soittaa kaikkivoipalle velhokuninkaalle. Eli vuokraisännälle. En kuitenkaan halunnut luovuttaa näin vähällä, vaan taistelin aamupäivällä jääkaapin parissa muutaman tunnin. Tyhjensin koko kaapin ja sulatin sen muovisen paistolastan avulla toivoen parasta. Mutta kappas – muutaman tunnin päästä jääkaapin takaseinä oli jälleen umpijäässä! Luovutan ja soitan apua.

sulkapinni – Glitter (saatu)

Sitten muihin juttuihin. Olen pitkästä aikaa saanut shoppailtua jotakin! Mustat tekonahkahousut, jotka valitsin stailauspalkkioksi H&M:lta, saivat seurakseen ruskeat pikkuserkkunsa, kun siskoni huomasi housut aletangossa. Hintaa oli seitsemän euroa ja koska tiesin, että housut toimivat mustina, ostin ne myös ruskeina. Aikamoista törsäilyä. Housuissa parasta ovat sivujen joustokaistaleet, joiden ansiosta istuvuus on kymppiplussa! Harmi vaan, että housut paljastuivat rikkinäisiksi tarkemman tutkiskelun jälkeen. Tässä siis päivän toinen ärsytysaihe.

Tänään asunani on ollut maailman tylsin kokonaisuus, joka koostui periaatteessa farkuista ja t-paidasta. Yllä olevien housujen paljastuttua rikkinäisiksi pukeutumisintoni laantui nollalukemiin ja turvauduin taas tuohon tuttuun univormuuni. Olisin niin tahtonut korkata ruskeat tekonahkahousut tänään, mutta ei. Universumi on ollut meikäläistä vastaan aamusta lähtien myös pesukoneen kiukuttelun muodossa, alkaa jo hieman tympiä tämä epäonnisten sattumusten sarja.

Jotakin positiivistakin silti. Täällähän on kaduilla jo niin kevät (sitä outoa räntäsadekuuroa lukuun ottamatta), että vain sora estää korkkareiden käytön kävelymatkoilla. Onneksi on ratikat apuna, en nimittäin kestäisi enää yhtään kauempaa ilman korkoja. Ne saavat kaiken näyttämään paremmalta. Kokeilkaa vaikka!

toppi – H&M

paita – Sugar Kanen purkama (alunperin Gina Tricot)

farkut – H&M

kengät – Aldo

Vaikka päivä on jo tähän mennessä ollut täynnä epäonnistumisia, se alkoi kuitenkin lupaavasti. Heräsin nimittäin aamukuuden jälkeen sellaiseen “ei muuten nukuta enää yhtään” -oloon ja päätin lähteä Hakaniemeen kuntoilemaan. Yhteistyökumppanini Lady Line järjestikin kello 7:30 virtuaalispinningtunnin, jolla starttasin päiväni energisesti. En ollut ennen ollut virtuaaliohjaajan sisäpyöräilytunnilla, mutta hyvin se polkeminen sujui, vaikka oikean ihmisen sijaan ohjeita antoikin valkokankaalla pyöräilevä ohjaaja.:)