Karkasin tänään pariksi päiväksi Jyväskylään, siitä huono otsikko. Otsikkogeneraattorina toimiva assistentti on edelleen haussa, jos joku sellaiseen hommaan ilmaiseksi suostuu. Sitten kukkaruukusta asiaan eli päivän asuun.

Jouduin kehittelemään päivän asuni paksujen sukkahousujen ympärille, sillä kaikki tuhat paria mustia sukkiani pöyrivät pesukoneessa ja jäivät kuivumaan loppuviikoksi kämpille. Arkisista mekoista on vaatekaapissani edelleen pulaa, mutta G-Star RAWin Xl-kokoinen toppi menee hyvin sellaisesta. Tuttu mekkoahdistus aka tyttömäisyysahdistus pakotti vaan länttäämään kutreille miesten hatun.

tuubitoppi – H&M

toppi – G-Star RAW

hattu – H&M

kengät – Aldo

Hattu alkoi kuitenkin tuntua vähän äijältä, joten punasin (eli väritin kynällä ja huulikiillotin) huuleni. Ja kappas – tyttömäisyyden tasapaino oli viimein saavutettu. Sitä eivät horjuttaneet edes jalkoihin päivän ajaksi prätkäbootsien sijaan sujautetut kiilakorot. Tyttömäisyydestä ja naisellisuudesta puheen ollen. Muistakaahan kaikki miehet olla huomenna aivan erityisen ihania ja maailman parhaita kavereita, ystäviä, veljiä, isejä, pappoja, poikaystäviä sekä av(i)omiehiä. Ai miksikö? Kurkatkaapa tänne.;)