Nyt paloi nakki, tahdon aamuviiden postaukset takaisin! Kuka muka jaksaa odottaa johonkin kahdeksaan tai yhdeksään, että herään postaamaan? Ei kukaan! Ajastus kunniaan, alan kirjoitella taas iltaisin postauksia aamuiksi. Aloitetaan uusi elämä viikon parhailla, olkaapa hyvät.

Viikon paras ostos oli Fashionstoresta tilattu Guessin mustavalkoinen kirjekuorilaukku. Se on Confession-sarjaa ja ulkonäöltään hyvin klassinen. Jopa melkein liian klassinen minun makuuni. Laukkua voi käyttää rannehihnalla tai ilman. Tämän kevään mallistoon kuuluvan laukun pinta imitoi käärmeennahkaa, joten laukku ei ole värityksestään huolimatta tylsä. Tulisi jo kevät, jotta pääsisin ulkoiluttamaan krokovauvaani!:)

Viikon paras makupari on herkkuleipä on mukillinen teetä. Eli teemukillinen. Eli Killisen Teemu!:D No joo, tarkoitus oli kertoa, että jyväinen paahtoleipä valkohomejuustolla, hunajalla sekä pahkinöillä toimii hyvin teen kyytipoikana. Tällä kertaa testissä oli Twiningsin uusi Jasmine Earl Grey -tee, kiitos siis maistiaisista. Earl Grey on sellaisenaankin suosikkiteelaatuni, mutta näitä maustettuja versioitakin on kiva kokeilla.

Viikon paras nettikauppatuttavuus on kosmetiikan verkkokauppa ja kauneusblogi nimeltä Candy Shop. Candy Shopissa myydään vain Suomen kosmetiikkamarkkinoilla uusia kulttikosmetiikkabrändejä, joita putiikin pääjehu eli Cosmopolitanin entinen kauneustoimittaja Heidi Valtonen tuo itse maahan. Suosittelen lämpimästi vierailemaan pikkuisessa nettikaupassa. Eräästä siellä myytävästä tuotteesta on tulossa pian myös postaus, sillä tahdon teidänkin löytävän testiin saamani täydellisen kasvovoiteen.:)

Viikon paras naposteluherkku on RIPS-merkkiset ruis-snacksit, joita sain makutestiin. Jalapenolla maustetuissa pikkuherkuissa on paljon kuituja, mutta esimerkiksi sipseihin verrattuna vain vähän rasvaa. Pitääkin joskus kokeilla näitä esimerkiksi salaatissa krutonkeina, sen verran maku näihin on saatu mahtumaan. Snackseja löytyy kuulemma myös valkosipulin, juuston sekä salamin makuisina ja kaikki tietysti pienissä napostelupusseissa (50 grammaa). Nam!