Windi haastoi minut kertomaan itsestäni seitsemän satunnaista faktaa ja jakamaan sitten tämän palkinnon eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kiitokset siis tästä palkinnosta ja tässäpä tulisi jälleen seitsemän pientä tietoiskua minusta. Onneksi blogini saa jatkuvasta uusiakin lukijoita, tuntuisi vähän hölmöltä höpötellä aina samoja juttuja samoille lukijoille, joille nämäkään tiedot tuskin tulevat uusina juttuina.

1. …j pwä9e äuer  reuae9r9 gärw09 94öt uöe9pr t99pgre w äwrä tä9wsj pwä9e äuer  reuae9r9 gärw09 94öt uöe9pr t99pgre w äwrä tä9wsj pwä9e äuer  reuae9r9 gärw09 94öt uöe9pr t99pgre w äwrä tä9wsj pwä9e äuer  reuae9r9 gärw09 94öt uöe9pr t99pgre w äwrä tä9wsj pwä9e äuer  reuae9r9 gärw09 94öt uöe9pr t99pgre w äwrä tä9wsj pwä9e äuer  reuae9r9 gärw09 94öt uöe9pr t99pgre w äwrä tä9w

Edit: Tuo yllä oleva ykköskohta voikin olla se, etten näköjään ymmärräkään tekniikkaa yhtä hyvin, mitä luulin. Kivaksi räpellykseksi se alkuperäinen kohta sitten muuttui!:D

2. Olen ottanut elämän(sivu)työkseni ihmisten käännyttämisen. Ai mihin? No syömään sushia! Ne on niin herkullista, että tahdon mahdollisimman monen ystäväni tutustuvan siihen ja ehkä jopa rakastuvan siihen. Outo pakkomielle, tiedän. Olen mestari niissä.

3. Olen katunut vain harvoin, että valitsin astiastokseni Arabian KoKo-sarjan. Nyt olen kuitenkin lyhyen ajan sisään haaveillut jo pariinkin otteeseen Iittalan Korento-sarjan astioista. Nyt pitää vaan pysyä lujana, kun noita vanhojakaan astioita ei voi tällä hetkellä eräästä syystä käyttää. Katsellaan siis parin vuoden päästä uudelleen.:/

4. Alan hiljalleen kasata itselleni paineita huhtikuun alusta, sillä blogissani ollaan perinteisesti saatu nautiskella kuun ensimmäisinä päivinä mauttomista aprillipiloista. Ensimmäinen pila oli fanituotteitani myyvä MouMou-shop, toinen englanninkielinen käännösblogini ja kolmas sekä samalla viimeisin mauton tatuointiyllätykseni.

5. Aion tehdä tämän kevään aikana jotakin repäisevää. Hiukset saattavat kadota, ihoon saattaa ilmestyä kuvia tai reikiä tai kotimaa saattaa vaihtua. Jotakin säpinää on saatava, joten varautukaa muutoksiin.

6. Olen aina pitänyt itseäni ihmisenä, joka rakastaa rutiineja ja pysyvyyttä, mutta alan hiljalleen olla itseni kanssa eri mieltä. Sen mukavuudenhaluisen nyhjääjän sisältä alkaakin kuoriutua utelias seikkailija, joka pakkaa riemulla laukkunsa ja reissaa paikasta toiseen. Saa nähdä, minne tämä elämä vielä allekirjoittaneen heittää!:)

7. Ryhdyin jossakin vaiheessa viime vuoden sisään vähän vahingossa vähentämään lihansyöntiäni. En osta itse enää leivälleni leikkeileitä ja ravintolassakin valitsen välillä mieluustin kasvisvaihtoehdon, vaikka ennen liha oli pakollinen osa ateriaa. Tämä taas todistaa sen, että muutos lähtee omasta päästä. Tuputtaminen aiheuttaa minussa vain vastareaktion. Esimerkkinä nyt vaikka tuo uusin KONY-villitys, jonka kannalta meikäläistä on täysin turha spämmätä.

Palkitsen edelleen uuden blogirakkauteni ylläpitäjän Henriikan, suosikkivalokuvaajani sekä -myyräjuttukaverini Veeran, maailman suloisimman ja äärettömäntaitavan Mikon, blogiystäväni vuosien takaa eli Anskun sekä rakkaan ystäväni Sallan, jolla taitaa olla teille vähän paljastettavaa!;)