“Ei enää koskaan keskijakausta julkiselle paikalle!”

Kerrankin sain jonkun nakitettua ottamaan kuvan itsestäni ulkona. Näistä postauksista kun alkaa hiljalleen välittyä sellainen fiilis, että istun päivät sängylläni ja napsin asukuvat lipaston edessä, mutta en lopultakaan edes käy missään. Kiitokset siis kuvasta Ninalle, jonka kanssa kävimme H&M:n showroomilla kurkkimassa Marni for H&M -malliston herkkuja. Se virallinen asukuva napsaistiinkin sitten sisällä, sillä en ihan uskaltanut riisuutua keskellä Aleksanterinkatua.

toppi – H&M

paita – H&M

rannekoru – saatu eräältä komistukselta

kaulakoru (ranteessa) – Halens (saatu)

farkut – H&M (saatu)

kengät – 2nd hand

Itse mallisto oli ihan kiva, mutta olin jo päättänyt etukäteen ihastua vain yhteen vaatteeseen. Pallokuvioinen silkkimekko on täydellinen väritykseltään, mutta istuvuus täytyy kyllä sovittaa. Muistaakseni yhtä lahjakorttia on vielä sen verran jäljellä, ettei tuosta jäisi kamalasti maksettavaa itselle. Mekon hinta on noin 80 euroa, mutta katselin, että se on yksi malliston laadukkaimpia tuotteita. Saa nähdä, olenko samaa mieltä vielä sovituksen jälkeen.

Huomenna on tulossa kyllä niin kiireinen päivä, että vähän jo jännittää, ehdinkö edes kaikkialle, minne ole lupautunut. Onneksi tapahtumat ovat kivoja eli mitään pakkopullaa ei ole luvassa. Tänään pitäisi vielä ratsata vaatekaappia lisää ja tiskata keittiöstä valtava tiskivuori. Seuraavassa asunnossani saa muuten luvan olla tiskikone, sen verran “luksusta” pitää jokaisen arjessa olla.:)