Pikainen moikkaus! Tulin vain nopeasti käymään kotona tapaamisten välillä. Tämä päivä on tosiaan ollut aikamoista pyöritystä ja kivana sellaisena sen jatkuukin. Ajattelin aamulla, että jos pukeutuu virallisen/tehokkaan näköisesti villajakkuun ja farkkuihin, saa hommatkin hoidettua paremmin. Tai jotakin. Tehokas olinkin, mutta jotenkin noissa kuvissa seisoo silti vaivaantunut ja väsähtänyt tyyppi. Liikkeellä sitä kiirettä ei niin tajua, mutta kotona tekisi mieli painaa pää tyynyyn. Ei pitäisi pysähtyä kuin vasta, kun kaikki on hoidettu.

paita – H&M

jakku – 2nd hand

vyö – 2nd hand

farkut – H&M (saatu)

kengät – Wedins

Nyt jatkan paikasta toiseen juoksemista. Huomenna kokoontuvatkin sitten Räkäpallonpiilottajat RY, kun Veera saapuu luokseni yökylään. Luvassa on hurjaa kirppistelyä ja villejä juoruja. Ihanaa saada ensimmäinen yövieras tänne käymään ja muutenkin taas seuraa. Tai no, ihan kuin täällä yksin tarvitsisi itkeskellä, kun koko ajan tapahtuu jotakin.

Muotiviikonlopun kunniaksi tahtoisin vielä jakaa teille koodin, jolla saa Jumpin-haalarikaupasta netissä 20 % alennusta aikavälillä 24.-26.2.2012. Ilmoittakaa siis kassalla taikasana FASHION ja haalarin hinnasta katoaa viidesosa. Helsinkiläisille ilouutisena kerrottankoon, että Kluuvissa vietettävän Indiedays-viikonlopun kunniaksi Jumpin Storesta ostetuista haalareista saa alennusta peräti 20 euroa!:)