Viikon paras hunajatuote oli käheään ääneeni tehonneen raakahunajan lisäksi luomukosmetiikkamerkki Melvitalta testiin saamani kolmen hunajan Apicosma-vartalovoi. Luonnonmukainen voide ensinnäkin tuoksuu hyvältä, mutta kyllä tämä kosteutusteho on sen paras ominaisuus. Tätä Cosmebio-sertifioitua herkkuvoidetta saa Helsingin Sokokselta ja luontaistuotekaupoista 25 euron hintaan eikä tätä kesytä edes paukkupakkaset!;)

Viikon paras nettisivu on meidän sadetta fiilistelevien ihmisten ilmainen rentoutumispaikka eli Rainy Mood -sivusto. Siellä voi nautiskella vesipisaroista näytöllä, hyvin aidoista sateen äänistä ja halutessaan sateiseen tunnelmaan sopivasta musiikistakin. Voin yhtyä täysin täysin tuohon nettisivulla lukevaan lauseeseen: “Rain makes everything better.

Viikon paras ruokakokeilu on viime lauantaina Lontoossa testattu Full English Breakfast. Ihastuin kovin suolaiseen aamiaiseen, sillä matalasta verenpaineesta kärsivänä aamut ovat joskus vaikeita ja suolanhimo kova. Pekoni, munat, paahtoleivät, tomaatit, rösti ja sienet muodostivat herkullisen kokonaisuuden, joka piti pitkään nälän poissa. Seuraavana päivänä kokeilin niitä pelottavia papujakin ja valuvan keltuaisen lisäksi lisäsin ne oitis ruokatykkäyslistalleni.

Viikon paras kevätjuttu on Vitaliksen uusi kevätrasia. Syksyrasiani hukkui joskus matkalla, joten olin aika iloinen, kun postimies kiikutti eilen ovelleni tällaisen blogilahjan. Paola Suhosen suunnittelemat rasiat ovat kivaa vaihtelua siihen klassiseen rasian ulkonäköön, mutta kivoin uutinen oli allekirjoittaneesta se, että voidetta aletaan myydä muissakin tilavuuksissa. Vihdoinkin!

Viikon paras ostos on Lontoosta raahattu huonetuoksu. Vaniljaöljyn mieto tuoksu leviää jatkossa kylpyhuoneeni viemärinlemua laimentamaan. Puutikut ovat näppäriä tuoksuttajia, mutta mielestäni myös nättejä. Pullonhan valitsin täysin sen värin perusteella. Sitten, kun muutan oikeasti omilleni, sisustan asuntoni niin, että tuota voimaväriäni on sopivasti esillä. Tätä väliaikaisasuntoa kun ei paljon viitsi tuunailla.:/